2022. november 16., szerda

MÉGIS, KINEK A RAKÉTÁJA? – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPA-VÁLOGATÁS
2022.11.16.



Még nincs bizonyíték arra, hogy Oroszországból lőtték volna ki

Nincs még minden kétséget eloszlató bizonyíték arról, hogy ki lőttek ki a rakétát Lengyelországra – mondta Andrzej Duda lengyel elnök. Joe Biden azt nyilatkozta, a rakéta röppályája olyan volt, amely valószínűtlenebbé teszi azt, hogy Oroszországból lőtték volna ki.

Egy NATO-gép végigkövette a rejtélyes rakéta útját Lengyelországig

A tisztségviselő elmondása szerint a rakéta útját mutató radarképeket átadták Lengyelországnak.

Vajon ebben a helyzetben is elutazik Novákkal Izraelbe Szalay-Bobrovniczky Kristóf?

Ha igen, az világraszóló botrány: turistáskodni háborús válság idején egy honvédelemért felelős miniszternek…

Nyomdaipari cége van a gyakran plakátoló Orbán-kormány honvédelmi miniszterének

A miniszterré avanzsált Szalay-Bobrovniczky megvált egyik-másik érdekeltségétől, kiszállt például a magyar honvédségnek repülőgépet gyártó cégből, az orosz vonatbizniszben utazó vállalkozásaiból, és búcsút intett az állami koncessziós Las Vegas kaszinókban lévő részesedésének. Arról ugyanakkor nem tett említést a miniszter közleménye, hogy lett helyette új cége…

Nem Maróth Gáspár kerül a Miniszterelnök Katonai Irodájának élére

Maróth neve kedden merült fel lehetséges opcióként az iroda élére, miután megjeent Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nyilatkozata az MTI-ben. Ebben Palkovics László új pozíciója mellett arról is beszélt, hogy miért menesztették azonnali hatállyal hétfő este Maróth Gáspárt, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkárát.

Ezermilliárd forinttal több pénz folyt ki a tervezettnél Palkovics tárcájából

Be nem tervezett milliárdokat vitt el egyebek mellett a vadászati világkiállítás, a kínai Fudan egyetem, egy szerencsés vizsgálókesztyűgyár.
Átvállalja az állam a decemberi földgáz- és távhődíjat Németországban

Az egyszeri támogatás több mint húszmillió fogyasztónak jár, az ipari nagyfogyasztókon kívül mindenkinek, így a háztartások mellett a cégeknek, és többi között a kórházaknak és az óvodáknak is. Úgy tűnik, mégsem a fingjukkal fűtenek.

Még itt: Rezeda: A tudatmódosítás ára

Szijjártó furcsa amerikai barátai

„Magyarország barátai mind győztek az amerikai félidős választásokon” – örömködött a minap Szijjártó Péter a Facebookon… A külügyminiszter által név szerint kiemelt négy trumpista republikánus az ő és Orbán Viktor barátja, de hogy Magyarországé nem, az is biztos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.