2022. december 9., péntek

ADVENTI UTAZÁSNÁL SEM ÉRDEMES MILLIÓS KIADÁST KOCKÁZTATNI - NEM CSAK SÍELÉSRE, DE 1-2 NAPOS VÁROSNÉZÉSRE IS FONTOS A VÉDELEM!

AZ ÉN PÉNZEM
Szerző: Azénpénzem
2022.12.09.


Két év koronavírus-járvány után végre korlátozásmentesen utazhatunk külföldre és látogathatjuk meg más országok karácsonyi vásárait is. A Posta Biztosító arra hívja fel a figyelmet, hogy még az 1-2 napos külföldi utakra sem érdemes utasbiztosítás nélkül felkerekedni. A megfelelő védelem kiválasztásakor fontos tisztában lenni azzal, pontosan mire és mennyit fizet a biztosító.


Már nyáron is látványosan megugrott a külföldre utazók száma, és karácsony előtt is megnőtt az utazási kedv. Sokan felkerekednek, hogy külföldi városokban is megcsodálják az adventi vásárok hangulatát. A jellemzően 1-2 napos utakra indulók elfeledkezhetnek az utasbiztosítás megkötéséről, pedig betegség, baleset vagy poggyászkár bármikor előfordulhat. A biztosítás a bajtól ugyan nem véd meg, de segítségével az anyagi kárunk megtérülhet, és akár többmilliós kiadástól kímélhet meg – mondja Mester Péter, a Posta Biztosító marketingvezetője...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.