2022. december 28., szerda

CSAKIS TIBORCZ ISTVÁN LEHET AZ ÉV VÁLLALKOZÓJA, A LEGNEHEZEBB ÉVBEN Ő NYÚJTOTTA A LEGRENDKÍVÜLIBB TELJESÍTMÉNYT

444.HU
Szerző: VÉG MÁRTON
2022.12.28.


Tiborcz István benyomta idén a turbógombot: Gellért Szálló, Waberer’s, Diófa Alapkezelő, Equilor, debreceni Hilton. Mi jöhet még?


Orbán Viktor miniszterelnök szerint a rendszerváltás óta 2022 volt Magyarország legnehezebb éve.

Az egész európai kontinens, így benne Magyarország is egy új korszakba, a veszélyek korszakába lépett, és ez rendkívül nehéz évet rajzolt föl a magyarok számára. Viszont a rossz mellett az a jó azért ebben ott van, hogy a nehéz években nyújtott teljesítményt az ember mindig legalább kétszeres súllyal értékeli, ezért nincs túlzás a szavaimban, ha azt mondom, hogy Magyarország az elmúlt harminc év legnehezebb évében rendkívüli teljesítményt nyújtott

fogalmazott a december 21-ei nemzetközi sajtótájékoztatóján a kormányfő.

Nyilván nemcsak általában Magyarország nyújtott idén rendkívüli teljesítményt, hanem konkrét személyek is. Az év vállalkozója díjat hivatalosan a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szokta odaítélni az arra érdemes üzletembereknek.

Ettől függetlenül azonban egész éves kiemelkedő és szerteágazó teljesítményéért a nem hivatalos díjat én Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének ítélem oda saját kezűleg.

A csabdi születésű vállalkozó hagyományos terepe az elmúlt években az ingatlanpiac és a szállodaipar volt, de 2022-ben olyan új területekre is kimerészkedett, mint a pénzügyi piac, a szépségipar és a szállítmányozás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.