2022. december 21., szerda

NÉMETH SZILÁRD LEFORDÍTOTTA ORBÁNT MAGYARRA, AMI NYÍLT FAJGYŰLÖLET ÉS NÁCIZMUS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.12.21.


...Németh Szilárd tudatlansága, hogy az argentinok, “mint ország”, még csak nem is fehér, mert a legnagyobb bevándorló ország, a spanyol és olasz bevándorlók az indián őslakosokkal keveredtek. De ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hogyan focizik. Nem a fehér faj győzte le a fekete fajt a vb-döntőn, ahogy azt Orbán Viktor és Németh Szilárd üzeni a magyar népnek, figyelmeztetve ara, hogy milyen károkat és romlást okoz az alacsonyabbrendű fekete emberekkel való keveredés Európában. Lám, Franciaországban már megtörtént a fajkeveredés, el is veszítették a vb-döntőt.

Azt is üzeni ezzel ez a barbár náci csorda és csőcselék, hogy az “európai értékek” már nem Európában, hanem Európán kívül vannak, mert ott vannak a fehér emberek. Fel sem tételezik, hogy már Franciországban (de akárhol máshol) született feketebőrű emberek európaiak, európai értéket képviselők lehetnek. Csak azért, mert feketék. Miközben ezzel a gondolkodásukkal árulják el, hogy ők azok, akik nem is keresztények, nem is képviselik az európai értékeket, pedig ők fehérek. Nem mellesleg, a rasszista attitüdöt képviselő “fehér” magyar válogatott be sem jutott a világbajnokságra.

Egyszerűen vérlázító, a magyar nemzet és a magyar nép számára megalázó, hogy Orbán Viktor fasiszta és náci csőcseléke kormányszintre emelte a nyílt nácizmust, fajgyűlöletet és rasszizmust. Ez a náci csürhe képviseli Magyarországot, a magyar nemzetet és magyar népet, amely a kereszténységet és az európaiságot a fehér bőrszínhez, a fehér fajhoz köti, így a nácizmussal azonosítja. S nem emeli fel a szavát e durva barbarizmussal szemben, hallható módon, egyetlen keresztény egyház, egyetlen párt, civil szervezet, sajtó, állami intézmény, MTA, egyetem, értelmiségi kör.

Nincs tiltakozás, nincs felháborodás. Csak jelezni kívánjuk, hogy mielőtt nagyipari méretekben és módszerekkel elkezdődött a zsidó népirtás, a holokauszt, ahova ennek a keresztényfasiszta, ócska, söpredék bandának a horthysta söpredék elődei deportálták a magyar zsidókat, ugyanez a közömbösség és közöny uralkodott. Most nincs náci Németország, csak náci Magyarország van, de ennek a fajgyűlölő dehumanizációnak, otromba barbár fajgyűlöletnek, hasonlóan súlyos következményei lesznek. Megint egy fasiszta és náci ország a legfőbb szövetségesük, a népirtó Oroszország.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.