2022. december 9., péntek

TANULNI MEGY KATARBA, TOVÁBBKÉPEZNI ÖNMAGÁT…

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.12.08.


Megint olvasom a dühöngéseket, a minősíthetetlen Orbán-gyalázkodásokat, a libernyák gyűlölködésekkel teli ajvékolásokat. Most például azért, mert a magyarságnak a sumérokig visszamenően vitathatatlanul és megkérdőjelezhetetlenül legbölcsebb, leghumánusabb, legbecsületesebb és legtisztességesebb miniszterelnöke, Isten másodszülött gyermeke, az isteni küldött és közvetítő bejelentette, hogy egy kis időre magunkra hagy bennünket, s a földkerekség legprosperálóbb országából, Magyarországról, amelyről közismert, hogy “Ha a föld isten kalapja, Hazánk a bokréta rajta!”, elutazik a messzi Katarba, a közel-keleti arab emírségbe, hogy megtekintse a foci-vb elődöntőit és a döntőt.

Nos, ezért megy most a Soros gerjesztette hisztike, jelesül azért, hogy más miért nem mehet ki ebből a fényes demokráciából amoda, ingyen, a minden magyar állampolgárnak kijáró honvédségi tömegközlekedési eszközt demokratikusan igénybe véve; hogy miért megy a hazája sorsát a szívén viselő jóember épp ezekben a nehéz, sorsfordító időkben amoda; hogy biztos azért, mert az ő felesége már végigállta a sort, és beszerezte a kristálycukrot, meg a krumplit, meg a csirkefarhátat, így a férjének már nem kell beállni a sorba, ideje van, teje van, hát miért ne utazzon?

Azt persze ezek a körúton belüli, gyíkvállú fehérjehalmazok el sem tudják képzelni, hogy a jó pap holtig tanul (mert ezt a mondást is klerikális ellenforradalmi csatakiáltásnak tekintik), pedig a mi vezérlő csillagunk, a próféták által megjövendölt kiválasztott tanulni megy Katarba, továbbképezni önmagát. Mert tudomást szerzett az isteni küldött arról, hogy a FIFA összes mocskos korrupcióját és embertelenségét tekintve teljesítette a lehetetlent: megelőzte őt magát és az egész kormányát. Elmegy hát, hogy tapasztalatokat gyűjtsön és profitáljon minden idők leggusztustalanabb, legkorruptabb, legembertelenebb és legszínvonaltalanabb foci-vébéjéből. És miután személyében egy igazi gentlemant tisztelhetünk, ne legyen kétségünk affelől, hogy a sok tapasztalatot, melyet imádott hazájától távol gyűjtött be, szorgosan verítékezve, míg idehaza gondtalanul és egykedvűen töltögetik az emberek az autójukba a benzint, a tanárok körbeudvarolva, s az orvosokat, nagy megelégedésükre, épp most alázzák rabszolgává és tetszőlegesen áttelepíthető közlegényekké vagy inkább taposóaknákká, azalatt a mi miniszterelnökünk hazahozza összes tapasztalatát, hogy megossza azt családjával, baráti körével és kormányának tagjaival. Mert soha többé nem fordulhat elő az a szégyen, hogy egy ócska kis amatőr galeri, amilyen a FIFA, állva hagyja a korrupció és a mindenféle más nagyüzemi bűnözés tekintetében a mi osztályon felüli maffiánkat, a Fidesz high-tech korrupciós konzorciumát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.