2023. február 13., hétfő

RUSZIN-SZENDI ROMULUSZ UTAZOTT A BALESETET SZENVEDETT REPÜLŐGÉPEN – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.02.13.


Az Ohiói Nemzeti Gárda vezetőivel találkozott


A másik úti cél, New York, az ENSZ központja volt.

Huppa-kiegészítés

Az Ohiói Nemzeti Gárda parancsnokhelyettese 2022 szeptemberében járt hivatalos látogatáson Budapesten.

Az Ohiói Nemzeti Gárdával való (29 éve tartó) együttműködés többek között a közös gyakorlatokon történő részvételt, a kibervédelmi együttműködést, az erők védelmét, a katasztrófaelhárítást és a civil-katonai együttműködést,vagyis a CIMIC-et őleli fel. A fejlesztések előrehaladtával pedig megnyílik a lehetőség az együttműködés fejlesztésére a légvédelmi és légi utántöltési területeken, valamint a NASAMS légvédelmi rakétarendszer üzemeltetési tapasztalatai terén is. Honvédelem.hu

Inkább orosztalanítás, mint NATO-tlanítás zajlik a honvédségnél

Bizonyos források úgy vélekedtek, hogy a „NATO-tlanítás” már csak azért sem áll meg, mert az elbocsátottak helyére lépők értelemszerűen már NATO-keretek között végezték tanulmányaikat, sőt sokan már csak így. Másrészt – erre is többen felhívták a figyelmet – az elbocsátottak között jelentős számban vannak oroszbarát nézeteket valló tisztek.

Budán három embert vertek meg szélsőségesek szombaton

Vélhetően a Betyársereg tagjai voltak, akik ezt megelőzően támadtak a csoportra, akiket antifasiszta tüntetőknek néztek.

Paár Attila valószínűleg élete üzletét hozta össze Győrben

Miután papíron 8,2 milliárdos ajánlattal nyert a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. árverésén, ténylegesen csak 820 millió forint körüli összeget fizetett meg az egykori Quaestor-vagyon darabjaiért.

A kuratórium elnöke beosztottként is dolgozik a pécsi egyetemen

Ugyan a miniszterek visszalépnek az alapítványi egyetemek kuratóriumaiból, és a kormány ugyanezt várná az államtitkároktól és más, kormányzati, törvényhozási szereplőktől is, azért számos igen furcsa jelenség továbbra is megmarad.

Völner Pál végrehajtói árverésen szerzett meg egy nyergesújfalui ingatlant

Az exállamtitkár az árverés után néhány hónappal továbbadta az ingatlant a fia által vezetett cégnek, így a házat a vagyonnyilatkozatában sem kellett feltüntetnie.

Milliókat kaptak az Európai Parlamenttől Fidesz-közeli szervezetek

“Sem a Fideszhez, sem a DK-hoz kötődő szervezetek megbízásaival kapcsolatban sincs olyan értesülésünk, ami alapján bármiféle törvénytelenség gyanúja merülhetne fel a szerződések dolgában. Így olyan körülményt nem ismerünk, ami miatt az ellenzéki kapcsolódású szervezeteknek magyarázkodnia kéne. Annál inkább a fideszes bekötöttségű brigádnak, hiszen a kormánypárt évek óta azt harsogja, hogy Brüsszelt meg kell állítani.”

A milliárdokért felújított orosz metrókocsik közül jelenleg minden negyedik üzemképtelen

A BKV helyzetét bonyolítja, hogy az uniós szankciók miatt elvileg nem vehetnének alkatrészt az oroszoktól.

Berlusconi ismét Volodimir Zelenszkijt tette felelőssé az Oroszországgal vívott háborúért

Giorgia Meloni Olaszország miniszterelnöke válaszul hangsúlyozta, hogy kormánya „szilárdan támogatja” Kijevet.

A török politikai életet is felforgathatja a földrengés

“Erdoganék bizonyosan jól emlékeznek az említett 1999-es izmiti földrengésre. Annak idején éppen az segítette Erdogan Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) felemelkedését, hogy az akkori kormánykoalíció rendkívül esetlenül viselkedett a tragédia után.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.