2023. február 7., kedd

SZIJJÁRTÓ KAIRÓI ÚTJÁN 5,5 MILLIÓ FORINT VOLT A DELEGÁCIÓ FEDÉLZETI ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSA – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.02.07.


Plusz még 6,8 millió az internethasználat

A HM amúgy rengeteget dolgozott azon, hogy minél áttekinthetetlenebb formában adja ki az adatokat, mert véletlenül ilyet nem lehet csinálni. És 47 út még hiányzik és több útnál csak 0 forintos kiadás(oka)t tüntettek fel.


Orbán nagyot csúsztatott

Az érvet a fideszes holdudvar is hamar hangoztatni kezdte: két nappal később már Bayer Zsolt sorolta hosszasan a Hír TV-n futó műsorában azokat a német és osztrák egyetemeket, amelyek döntéshozó testületeiben állami vagy uniós tisztségviselők, tartományi vagy szövetségi politikusok ülnek.

“A politikus jelenléte azonban önmagában még semmit sem mond. A testület mérete, a tagok kiválasztási eljárása és a testület hatásköre együtt mondja meg, hogy van-e ebben kockázat.”

(Bohár Dánielnél iszonyatos acsarkodás megy a témában – Orbán gondolatmenetét csócsálgatva, rémületes színvonalon. Esély nincs arra, hogy felfogják a valóságot.)

Több mint húszéves rekord dőlt meg a magyar élelmiszerboltokban

Ennél nagyobb mértékű csökkenésre csak a 2008-as válságot követően, illetve a koronavírus járvány komolyabb lezárást hozó hónapjaiban volt példa.

Lantos Csaba és Navracsics Tibor soha nem látott, közel 6000 milliárd forintos energiatervet készít

És kikapcsolják a gravitációt is?  Amúgy meg tényleg tök jó témák, csak hát ne a NER venné a zsebére szájára őket…

Akkumulátorgyárak – érvek és ellenérvek a politikai vagdalkozáson túl

A kérdés nem egyszerű, az ismert ellenérvek ellenére is lehet létjogosultsága az akkumulátorgyártásnak.

Hadházy Ákos újabb pert nyert Bánki Erik ellen

A független országgyűlési képviselő nem sértette meg kormánypárti képviselő jó hírnevét azzal, hogy csaknem egy éve – egy posztban – az írta róla: “Ha az ügyészség használná a Google keresőt, Bánki Erik fideszes képviselő már a vádlottak padján ülhetne különösen nagy értékű csalás és hivatali visszaélés vádjával”. Emiatt Bánki korábban rágalmazás miatt is perelte Hadházyt, de akkor is vesztett.

Thürmerék akcióztak a Nyugatinál

A Munkáspárt szerint „ha Zelenszkij győz, fizikailag fogják a kárpátaljai magyarságot megsemmisíteni”. De úgyis Oroszország győz, és ha ha választanunk kell Kelet és Nyugat között, akkor Kelet mellé kell állnunk, mert

„ott van a normalitás, míg nyugaton sátánizmus, pedofília és gyerekkereskedelem van, azaz minden, ami már teljesen embertelen”.

Nem volt a fedélzeten orvos, vagy, ha igen, mélyen hallgatott.

Egészen elképesztő üzenetet küldött Zelenszkijnek Putyin zsoldosvezére

„Volodimir Olekszandrovics, leszálltunk. Lebombáztuk Bakhmutot. Holnap egy MiG-29-essel fogok repülni. Ha ennyire szeretné, találkozzunk a levegőben. Ha győz, magáé Bakhmut, ha nem, akkor a Dnyipró folyóig nyomulunk előre.”

Még egyszer, és nem utoljára: Oroszország támadta meg Ukrajnát. Nem, Zelenszkij nem szeretne egyikükkel sem találkozni.

3600 felett a földrengés halálos áldozatainak száma Törökországban és Szíriában, több mint 75 utórengést észleltek

Ez borzasztó. (A világvége-hangulatra ma még visszatérünk.) Magyarországról 55 fős mentőegység indult: A Hunor mentőalakulat személyzetét és 90 tonnányi felszerelését a Magyar Honvédség Airbus 319-es gépe szállította a Liszt Ferenc-repülőtérről a törökországi Adana repterére. Feltehetően nem csaptak el milliókat a fedélzeti fogyasztásra, pedig ők még meg is érdemelnék. A netezést meg ebben az esetben abszolút elfogadnánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.