2023. február 17., péntek

UKRAJNÁBA NEM ENGEDNEK ÁT EMBERI ÉLET KIOLTÁSÁRA ALKALMAS FEGYVEREKET, DE FEGYVEREKET KÉSZÜLNEK GYÁRTANI ELADÁSRA A BÉKEPÁRTI KERESZTÉNYEK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.02.16.


A templomból összekulcsolt kézzel és ájtatos képpel távozó Orbán fegyvergyárakat készül építeni, ahogy Lázár János mondta: “Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni. Fegyvergyártás lesz, repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás lesz.” Ezek a fegyverek és harcirepülőgépek minden bizonnyal ártalmatlanok lesznek az emberi életre, cukorkákat lövöldöznek ki és tojásokat dobálnak le, mert az lehetetlen, hogy a “béke” ilyen nagy apostolai, ilyen ájtatos keresztények, akik Ukrajnába nem engednek át az országon emberi élet kioltására alkalmas fegyvereket , ebből akarjanak gazdagodni.

Magyarország azért nem engedte meg, hogy magyar területen át szállítsanak fegyvereket Ukrajnának, mert a keresztény Magyarország védi az emberi életet, csak a békét tartja elfogadhatónak, így irtózik minden fegyvertől. Még véletlenül sem arról van szó, hogy a tömeggyilkos és népirtó oroszokat akarta segíteni, az ukránokat pedig gyengíteni, ezért nem járult hozzá, hogy Magyarországon keresztül fegyvert szállítsanak az ukránoknak. Ha így lenne, akkor Orbán “keresztény állama” a népirtást és a tömeggyilkosságokat támogatta, segítette, és bűnrészes az orosz háborús bűnökben.

De erről nyilván szó sincs, a fegyverekkel szembeni, s az emberi élet védelmét képviselő elvi álláspont húzódik a döntés mögött. Mert, ha nem így lenne, akkor az azt jelentené, hogy csak az oroszok életének kioltására alkalmas fegyverek szállításához nem járult hozzá Orbán Viktor keresztény országa, más életeket minden további nélkül ki lehet oltani. Konkrétan például az ukránok életét nem kell védeni, azokért még nem emelt szót a békegalambnál is békésebb Orbán Viktor.

Amikor a Nyugatot arra intik, hogy ne adjon fegyvereket az ukránoknak, mert az emberek életébe kerül (s most a legfontosabb feladat az emberi életek megmentése), értelemszerűen nem is lehet más emberek életére gondolni, mint az oroszok életére. Hiszen a nyugati fegyverekkel az oroszok ellen harcolnak. E logika alapján pedig arra kell gondolnunk, hogy ha fegyvergyárak épülnek és harcirepülőgépeket gyártanak Magyarországon, azokat még véletlenül sem az ukránok, legfeljebb az oroszok megsegítésére készítik. Háborúban mit érdemes gyártani, Móricka? Békepárti fegyvert.

A fegyvergyárakkal összefüggésben Lázár arról beszélt, hogy Magyarország gazdasági nagyhatalom lehet, nyilván a fegyvereladások alapján. A NER békegalambjai fegyverekből, háborúból akarnak meggazdagodni. A béke érdekében Ukrajnának még pénzért sem adnak fegyvereket, nehogy emberi életeket oltsanak ki, s ugyancsak a béke érdekében az oroszoknak kedvezményesen adnak majd fegyvereket, esetleg az orosz gázért és olajért cserébe. Ezzel is a békét védjük.

Magyarország az energiaellátása miatt lesz kénytelen fegyvereket adni az oroszoknak, s ha az Uniónak és a NATO-nak ez nem tetszik, a “legembertelenebb zsarnoknak”, a gonosz birodalmának, és büdöslábú mocskos gyarmatosítóknak fogjuk nevezni őket, akiknek nincs joguk beleugatni Magyarország belügyeibe. Emellett a világ különböző pontjaira adhatnak el Magyarországon készült fegyvereket, hadd gyilkolják csak egymást a nem békepárti nem keresztények. Magyarország pedig ebből gazdasági nagyhatalom lesz, a világ pedig megtisztul, mindenki keresztény lesz.

Az alvilág alig jár a NER előtt, ők már ráéreztek a fegyverkereskedelem gazdasági előnyeire. Az illiberális fasiszta maffia-Magyarország viszont annyival jobb helyzetben van, hogy gyártani is tudja a fegyvereket, nemcsak kereskedni velük. Esetleg a különböző nemzetiségű maffiákkal már lehetne előszerződéseket kötni, megrendeléseket felvenni, mert nemcsak terrorállamoknak van szüksége fegyverekre, mint Oroszország és Irán, hanem terrorista csoportoknak is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.