2023. március 6., hétfő

KÉZ A GATYÁBAN

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2023.03.06.


Hülyék mindenhol vannak. Nem a mi kiváltságunk OV és delikát kis csapata a genderjével és a folyamatos matatással a mimagyarok bugyogójában vagy vonalkódos boxerjében. Az élet azonban igazságos végül, ha van időnk kivárni, és bele nem döglünk vagy így vagy úgy a továbbiakban J. A. polgártárs szerint. A tiltások és óvások olykor önmaguk ellentétébe fordulnak, mint történt az a kínaiakkal, akik mindig kitalálnak valamit. Most épp azt, hogy az obszcenitást és a pornográfia-ellenességet olyan művészi színvonalra emelték, miszerint a női fehérneműket sem nő-modellek mutatják be, hanem férfiak illegnek melltartóban és csipkés bugyogóban a kifutón.

Ez egyáltalán nem nevetséges, hiszen jól mutatja, mivé fajulhatnak a dolgok, ha mindent elő akarunk írni az embereknek (zemberek) annak érdekében, hogy megvédjük őket saját maguktól, illetve, hogy úgy gondolkodjanak, mint a párt, így egyen-tábori szürke és jégszerűen sima legyen az összes agytekervényük. Elég csak utalnunk Gogolákné elvtársnőre A tanúból, akinek kurta volt a szoknyája, és a szexualitást meg kellett hagynia az imperialistáknak, mint emlékezhetünk. A karikatúrák azonban olykor életre kelnek, és kínai fiatalemberek járkálnak melltartóban, ez azonban más irányú panaszokat okozhat.

Mi magunk Szijjártó elvtárs hathatós közreműködésével nagyon jóban vagyunk a távoli és egzotikusnak tűnő országgal. Sőt, nagybani vásárlói vagyunk minden ottani szarnak (vö.: maszkok, vakcinák és lélegeztetők), így hát indokolható okunk van azt feltételezni, hamarosan milliós tételben vehetünk onnan bugyogókat és csipkés kombinét. Most pedig képzeljük el a mi lelki szemeinkkel, hogy Szijjártó elvtárs szemrevételezi az árut, és megjelennek előtte a bugyogós fiatalemberek, amitől külügyminiszterünk egyenesen egy Pride-on találja megát, és legott meghasonlik az ő zaklatott lelkében. Mekkora egy trip volna mindez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.