2023. március 7., kedd

ZSAROLÓK ÉS MEGZSAROLTAK

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2023.03.07.


Mint az ismeretes, a Hende Csaba vezette Fidesz különítmény ma Helsinkibe érkezik annak ellenére, hogy a vendéglátók már jó előre kijelentették, nincsen velük tárgyalnivalójuk. Hacsak nem az időjárásról, Vejnemöjnen hárfájáról vagy a nyelvrokonság kérdéseiről akarnak diskurálni, mert a NATO csatlakozásról ők nem fognak. Mégpedig, lévén, pártküldöttségnek tekintik azt, amit a Fidesz delegál, nem a magyar parlament csapatának, amiből viszont az látszik, a finnek nincsenek tisztában a magyar parlamenti viszonyokkal, amelyben az úgynevezett ellenzéknek az ég egy világon semmilyen szava és szerepe nincs.

Nem mintha az ilyen Hende féléknek olyan sok volna, akik csettintésre működnek, ilyképp, akik ma Helsinkiben képviselik elveszett hazánkat, dróton rángatott figurák csupán. De ma ez a legkevesebb. Annak ellenére azonban, hogy ez a meghatározatlan állagú csoport ma megérkezik oda, ahol nem várják őket szívesen, mégis mennek, mert követelőzni szeretnének a finnektől azzal, ne mondjanak már annyi csúnyát a magyar fasiszta rezsimről, cserébe ők pedig megszavazzák az északiak NATO csatlakozását. Ez a metódus színtiszta zsarolás, ilyképp, ha eddig nem tudtuk volna, most már igen, hogy a Fidesz miért is indult Helsinkibe.

Aztán majd Stockholmba is. Igen ám, de mindeközben itthon akkora tutulás van Bayer tagkönyv vezérletével, mint már régen nem volt. Csattognak a fogak, fröcsög a nyál, és elnyújtott üvöltések hallatszanak az Unió rohadt anyját emlegetve, és a pokolra kívánva az összes libsibolsit, akik Bayer előadásában túltesznek a hajdani szovjeten. Az oroszok csak ministránsfiúk ezekhez képest – üvöltik -, de ez a tagkönyv nyomora, ha így látja a kajla világot, ami pedig egészen másképpen van. Az ok és az indok a tamtamra most az épp, hogy az Európai Bizottság újólag a középső ujját mutatta a pénzért ácsingózó söpredéknek.

Mégpedig akként, kijelentette, nem elég az, ha a miniszterek, államtitkárok eltakarodnak az egyetemi kuratóriumokból. A pénzért azt is elvárják, hogy köztisztviselők és pártkatonák se legyenek ott. Az igény jogos, és azt is mutatja, az EB – ha nem is teljesen – tisztában van a magyar társadalom és benne a Fidesz működésével, hogy ezek ott vannak minden kilométerkőnél, minden sarokban és már az odvas fogak mélyén is. Az EB ezzel nem egyebet, mint legalább ezen a területen demokráciaminimumot vár el, de ez annyira fáj a maffiának, hogy bevetették a nagyágyút – aki maximum egy tarack -, magát a tagkönyvet is.

De Bayer ordíthat, amit akar, az EB-nek ő csak egy fába szorult féreg jelentőségével bír, mint ahogyan a finneknek is csak seggdugaszként jelenik meg az érkező Fidesz őrs élén a gukkeros Hendével. Megállapíthatjuk, hogy ide jutottak, de ettől nekünk nem lesz jobb, és az is kitetszik, a Fidesz sem fog ettől megváltozni, mert képtelen rá. Például Hollik professzor is beszállt a kórusba, aki az orvosi kamarát vádolta szintén aljas zsarolással, aminek a valósághoz az ég egy világon semmi köze nincsen, de ezzel indokolta a kiherélésüket. Csak ezzel az a baj, hogy a finnek ilyesmik miatt mondanak olyanokat a Fideszre, ami nekik fáj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.