2023. április 9., vasárnap

A HOMOSZEXUÁLISOK ELLENI GYŰLÖLETKELTÉS NEM GYERMEKVÉDELEM, HANEM GYERMEKVESZÉLYEZTETÉS ÉS KÉPMUTATÁS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.04.08.


Az orbáni újbeszél nyelvben a homofóbia, a homoszexuálisok elleni gyűlöletpropaganda a “gyermekvédelem” nevet kapta, ahogy a lopásnak nemzeti tulajdonbavétel, a fasizmusnak kereszténység, Orbán Viktornak “Magyarország és magyar nép” a neve. A melegek pedofíliával való azonosítása azonban a legdurvább és a legveszélyesebb csúsztatás, mert egy ártalmatlan társadalmi csoportot a legaljasabb és legvisszataszítóbb bűncselekménnyel azonosít. A homofóbia nekik azért azonos a gyermekvédelemmel, mert a homoszexuálisokat a pedofilokkal azonosítják.

Tudatos, szándékos bűnbakképzésről van szó, amely struktúráját tekintve azonos a zsidósággal szembeni diszkriminációval és gyűlöletkeltéssel, a kettő pedig valahol össze is ér. Egyértelműen náci propagandáról és uszításról van szó, amely nem csupán jogaiban korlátozza, emberi szabadságában és méltóságában sérti a szexuális kisebbségeket (és nem mellesleg magyar uniós polgárokat), hanem fizikailag is veszélyezteti őket, mert a verbális erőszakot mindig fizikai erőszak követi. Ez színtiszta nácizmus, amely a magyar fajt védi a melegektől, és rekeszti ki őket a társadalomból.

Mindennek egyetlen célja a szavazatszerzés és a hamis “keresztény” identitás igazolása, miközben ez a gyűlöletkeltés, hazug uszítás mindennek az ellentéte, mint amit a kereszténység jelent. Nem kell mondani, hogy a statisztikai adatok szerint – a nagy számok törvénye alapján – a legtöbb pedofil bántalmazást “keresztény” heteroszexuális családi környezetben családtagok és rokonok követik el. A pedofília nem genderspecifikus és nem szexuális identitás kérdése, független attól, hogy kinek milyen szexuális orientációja van.

A családon kívüli, legtöbb gyermekek ellen irányuló szexuális bántalmazás a katolikus egyházban a katolikus papok részéről éri a gyerekeket a világ minden részén, így Magyarországon is. Pedofil papoktól azonban nem védik meg a gyerekeket, hanem kifejezetten kiteszi őket a szexuális bántalmazásnak az Orbán-kormány azzal, hogy felszámolják a világnézetileg semleges iskolákat, és majd minden iskolát egyházi kézbe juttatnak. A gyerekek tömegesen szabad prédái a papi nőtlenségre kényszerített pedofil papoknak, akiknek egy része ezért választja ezt a hivatást.

Azzal, hogy 18 év alatti gyerekek nem hallhatnak a szexualitásnak erről a létező típusáról, nem megvédi, hanem veszélyezteti a gyerekeket, mert egyrészt védtelenné teszi őket a katolikus papok és más egyházi személyek támadásaival szemben, másrészt azokat a gyerekeket, tizenéveseket, akik maguk is ezzel az identitással rendelkeznek, megbélyegzi, kirekesztésnek, támadásnak teszi ki, és nem nyújt számukra segítséget. Orbán Viktor pedig tudhatja, hogy még egy olyan bunkó, macsó vadállatnak is lehet meleg gyereke, mint amilyen ő, és azt nem az iskolai oktatásban tanulta.

Magyarország a világ szégyene, amikor nemzetközi tudományos szervezetekből marad ki, mert megjelenik a “sokszínűség” kifejezés, amely magában foglalja a származástól, vallástól, bőrszíntől és szexuális irányultságtól független elfogadást és befogadást, egyenlő jogokat és feltételeket biztosítva minden embernek, mindenféle megkülönböztetés nélkül. Elmebetegek, hogy ugranak a gender és a “sokszínű” szavakra, elhitetve sokakkal, hogy a sokszínűség és az emberi jogok veszélyeztetnek bármit. Éppen ellenkezőleg.

Miközben a világ sokszínű, és akkor is az marad, ha erről nem vesz tudomást a fasiszta és náci magyar állam, legfeljebb üldözi, megbélyegzi és elnyomja azokat, akik nem olyanok, mint Orbán Viktor, Kövér László és Németh Szilárd. De normális ember soha nem akar sem Orbán Viktor, sem Kövér László, sem Németh Szilárd lenni, mert nem szeretnének kökorszaki bunkók lenni. Varga Judit, aki maga is szembenézett a homofóbok mocskolódásával, nem mutat éppen vonzó példát a keresztény heteroszexuális családról a válásával, miközben hazudik a “gyermekvédelemről”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.