2023. április 5., szerda

NAGY MÁRTON SZERINT CÉLEGYENESBEN A REPTÉRVÁSÁRLÁS, A TULAJDONOS SZERINT ŐK NEM AKARJÁK ELADNI – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.04.05.


 Lobog a szélben a szélzsák


Természetesen biztosra vehető, hogy van akkora összeg, amiért az Avialliance eladná a részesedését, ugyanakkor az is biztos, hogy a kormány nem akar többet fizetni érte, mint amennyit muszáj. Sőt ugyebár az Avialliance szerint most egyáltalán nem tud érte fizetni, csak bejelentkezett, hogy vinné.

Még itt: „Köszönöm a baráti együttműködést”

Nagy Márton új posztot hozott létre

A stratégiai tranzakciókért felelős helyettes államtitkári posztot nemrég kinevezett helyettes államtitkára kapja, akinek hivatalos életrajza nem ismert.

Állami górcső alá kerülnek a Lidl és Aldi termékei

Az infláció letörése érdekében fogyasztóvédelmi intézkedésekről egyeztetett Varga Judit és Nagy Márton, közölte az Igazságügyi Minisztérium és a Gazdaságfejlesztési Minisztérium az MTI-vel kedden.

Még itt: Rezeda: Árfigyelők

Kósa Lajos szerint a világ

Ő ugyan nem hiszi, hogy elsivatagosodik a város, de ez majd kiderül évek múlva… A tökéletes NER-kijelentés.

Titkolózás a kecskeméti reptér parancsnokváltása körül

A repülőbázis Facebook-oldala sem számolt be külön a kinevezésről, sőt a katonai sajtóban töröltek egy, a parancsnokváltásról megjelent tudósítást.

Deutsch Tamás lett az erzsébetvárosi Fidesz-alapszervezet feje

A választókerületi elnökök (akiket Orbán nevez ki) megkapták a jogkört, hogy az alapszervezet feloszlatásával kitegyék a pártból a nemkívánatos személyeket, és ehhez még csak komolyabb indoklásra sincs szükség.

Átigazolt az MSZP-t 20 éve szolgáló sajtós a DK-s Niedermüller Péterhez

Gyarmatiról 2010-ben mint rekorderről írt Szily László újságíró a blog.hu-n. Szilyt az nyűgözte le, hogy Gyarmati Tímea a Magyar Szocialista Párt sajtóreferenseként 48 óra leforgása alatt tizenhárom közleményt küldött ki.

Tudja, mennyit keres havonta Kovács Zoltán a vadászlap főszerkesztőjeként?

Még leírni is képtelenek vagyunk. Nem megerősített információ szerint havi 20.000 példányban jelenik meg lap, másik informális becslés szerint közel 50 ezer vadász van itthon, ebből talán a negyede vesz rendszeresen újságot vagy könyvet. Nem tudjuk, hogy jön ki a matek, de vannak sejtéseink. Kiadja az Országos Magyar Vadászati Védegylet, melynek elnöke Semjén Zsolt.

New York-i luxuslakás, Porschék és egy Ferrari

Matolcsy György fia és ismerősei sokszor bukkannak fel milliárdos jegybanki beruházások közelében.

Tömegesen mondhatnak fel a pedagógusok, ha elveszik a közalkalmazotti jogviszonyukat

Eddig 3012 pedagógus jelezte, hogy felmondja munkaviszonyát, ha a kormány az új jogállási törvénnyel megszünteti a tanárok közalkalmazotti státuszát.

A státusztörvény szinte a feudalizmusba viszi vissza az oktatást

Abból, hogy a GDP-ből 3,8 százalékot fordítanak oktatásra, ami kevesebb, mint a tao nélkül a sportba ölt pénz, lehet látni, hogy a magyar kormány miként tekint az oktatás helyzetére, az abban dolgozókra, a jövő generációjára, a jövő Magyarországára.

Megújul a Hungaroring, kerül, amibe kerül

„Jelenleg az egész versenynaptárt tekintve itt a legolcsóbbak a jegyek, a jövőben szeretnénk felzárkózni, s ugyanannyiért árulni, mint a többi pályán” – tekintette előre Gyulay.

És a Szigeten vannak kiakadva…

Demeter Szilárd megkegyelmezett a Sziget Fesztiválnak

“Ennyit röviden Demeter Szilárdról. Mindez leginkább azért érdekes, mert olyan emberről van szó, aki szinte korlátlan hatalmat kapott a kulturális élet csaknem minden területén. A cirkuszművészetről mindezidáig nem nyilatkozott, és úgy néz ki, hogy a színháztól is távol tartja magát. Utóbbit ugyanis gyűlöli. Mint egy interjúban elmondta, libabőrös lesz, úgy érzi magát a színházban, mint a fogorvosnál.”

Lombkoronasétány-ügy: már vizsgálódik az Európai Unió

A testület jelenleg azt ellenőrzi, hogy a projektet a 2014-2020-as magyar vidékfejlesztési program keretében finanszírozták-e. Mindeközben helyreigazítást követel a polgármester, mert szerinte egy forintot sem kaptak még meg a lombkoronasétányra elnyert 64 millió forintos uniós támogatásból. Hát, már nem is fognak, ha így van…

Vádemelési javaslattal zárult a törökbálinti fideszes polgármester elleni nyomozás

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított önkormányzati rendeletben számára biztosított, úgynevezett átruházott hatáskörben döntött a 2018-as, illetve a 2019-es évben két törökbálinti önkormányzati ingatlan becsérték alatti értékesítéséről.

Diktátorok csúcstalálkozója lesz ma Moszkvában

Visszafogottabban fogalmazva: Lukasenka Moszkvába repül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.