2023. április 30., vasárnap

ORBÁN FIA HIÁNYZOTT A HETERO „A CSALÁD AZ CSALÁD” FOTÓRÓL A PÁPÁVAL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.04.29.


Kevés gusztustalanabb posztot lehet elképzelni annál, hogy Orbán még a Ferenc pápával készült családi fotót is a melegek elleni gúnyolódásra használta fel. Orbán a családjával készült képet „A család az család” jelmondattal tette közzé, ami a „szivárványcsaládok” jelmondata, az azonos neműek házasságának és az azonos nemű családok szimbóluma, ami Magyarországon alaptörvényben tiltott. Orbán a melegcsaládok jelmondatát használta fel arra, hogy az ellenkezőjét üzenje: csak a heteroszexuális párok családja család.

Ebbe belekeverte a pápát is, aki ráadásul a melegekkel szemben az elfogadás, a befogadás híve, és elítéli az Orbán-rendszer gyűlöletpropagandájához hasonló megnyilvánulásokat. Orbán ezzel akarta hitelesíteni saját homofób törvényét és a melegek elleni propagandát, tudtán és akaratán kívül felhasználva ehhez a pápát. Csakhogy Orbán ezúttal is lábon lőtte magát, mert a családi fotó nem teljes, hiányzik róla Orbán Viktor melegnek tartott fia.

Azt nem tudjuk, hogy Orbán Gáspár meleg vagy nem, ez a magánügye, de amikor az apja a melegeken gúnyolódik, és éppen ő hiányzik a hetero családról szóló propagandafotóról, akkor mindenki elgondolkodik azon, miért hiányzik a képről Orbán Viktor melegnek tartott fia? Ha meleg, akkor már nem a család része? Nem tartozik a családhoz? Ki nem akarta, hogy a képen legyen? Ő vagy az apja? Az nem hihető, hogy nem engedte el a hadsereg és éppen őrségben volt. Az sem, hogy a pápát antikrisztusnak tartja a neoprotestáns hitével, mert ez az első pápa, aki keresztény.

Márki-Zay Péter meglehetősen gusztustalanul, Orbán Gáspár szabadságát nem tiszteletben tartva, a homoszexualitásáról beszélt. Nem tisztelve azt, hogy neki joga van az identitását kinyilvánítani és nem kinyilvánítani. Ezt ő ellenzéki miniszterelnökjelöltként nem tehette volna meg. Azonban a melegekkel szembeni gyűlöletpropaganda kellős közepén, amikor Orbánnak van képe a pápával készült családi fotót is a szexuális kisebbség elleni uszításra használni, hogy rajtuk gúnyolódjon, akkor hol van a melegnek mondott fia, aki a melegházasságról írt szakdolgozatot?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.