2023. május 4., csütörtök

A VILÁG SZEMETJÉT SÖPÖRTE ÖSSZE A SZÉL A BUDAPESTI „CPAC”-RA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.05.04.


Semmi nem minősíti jobban a Budapesten megrendezésre kerülő amerikai szélsőjobboldali dzsembori (CPAC) erkölcsi és intellektuális színvonalát, hogy a CPAC-t szervező Amerikai Konzervatív Unió trumpista elnöke, a jól ismert homofób gyűlöletpropaganda egyik vezéralakja, aki Budapesten az egyik megnyitó beszédet mondja, 9,4 millió dolláros per vádlottja, mert tavaly október 20-án Atlantában egy republikánus kampányaktivistát szexuálisan zaklatott, a nemi szervét fogdosta, megpróbálta leitatni, szexuálisan abuzálta és a szobájába akarta csalni.

Ez az ember a „keresztény-konzervatív” főnök.

Magát a rendezvényt Tucker Carlsonnal hirdetik, akit a magyar propagandagépezet „igazmondó konzervatív gondolkodónak, hősnek és ikonnak” nevez, akit a választási csalásról szóló hazugságai és a fertelmes rasszista üzenetei miatt rúgtak ki kétlábbal az egyébként szélsőjobboldali Fox Newstól, amely inkább kifizetett 787,5 millió dollárt peren kívül, minthogy kiderüljön, milyen tudatos, szándékos és aljas módon hazudott Tucker Carlson a választás elcsalásáról, s egyébként milyen rasszista, náci nézeteket vall, oszt meg az emailjeiben.

De nem hiányozhat egy ilyen találkozóról, amelynek kapcsán Amerika, Magyarország és Európa szemetjét fújta össze a szél, az Orbán-rezsim egyik kongresszusi támogatója, aki holokauszttagadó, nyíltan förtelmes antiszemita és Putyin-hívő, Trump egyik legnagyobb támogatója, aki ténylegesen részt vett a Capitolium elleni szélsőjobboldali terrortámadás szervezésében, akinek mind a nyolc testvére közleményt adott ki a kongresszusi választás alkalmával, hogy senki ne szavazzon a testvérükre, mert egy életveszélyes szörnyeteg ember. Paul Gosar Orbán-rajongó, nem véletlenül.

Ebben a körben igazán otthon érezheti magát a holokausztrelativizáló gyűlöletideológus áltörténész Schmidt Mária, s a gyerekvédőnek hazudott homofób törvények nagyasszonya, a válófélben levő és azzal gyerekeit veszélyeztető Varga Judit, akinek beosztottja az 1990 utáni magyar politikai élet legarcátlanabb korrupciós ügyének vádlottja. Vagy az ugyancsak tolvaj ágon befutó volt cseh miniszterelnök, Andrej Babis, aki ellen az európai uniós pénzek elcsalása miatt indult eljárás. Vagy Steve Bannon, Trump volt főtanácsadója, aki a mexikói fal építésére adott adományokat lopta el.

Magyar részről a rendezvényt a közpénzekből működő Alapjogokért Alapítvány szervezi, amelynek ténykedése arra irányul, hogy tudományosnak álcázott kamu tevékenységével az alapjogokat kétségbe vonja, s azt a legordenárébb hazugságokkal negligálja. Ennek részeként az „alapjogokért központ” főigazgatója, az ugyancsak nyitó beszédet tartó Szánthó Miklós ukránellenes, oroszpárti nyilatkozatokat tett a „béke” hazug jelszavával, s hogy mindezt az „alapjogok” nevében, az egyszerűen undorító és hányingert keltő. Méltó helye van a világ legmocskosabb emberei között.

Nem folytatjuk, a világ mocska jelenik meg személyesen vagy videón, aminek morális csúcspontja a csalásért vád alá helyezett, saját törvényhozása és alkotmányos rendje ellen puccsot szervező, az evangéliumi (evangelical) keresztény mozgalom támogatását élvezve pornószínésznőket futtató volt amerikai elnök, a világ szörnyetege, a populista hazudozás Paganinije, Donald Trump. Ennél már nincs lejjebb, a magyar közélet egy pöcegödör. Magyarország a világ szemetjének kukája, amit a kereszténynek álcázott köztörvényes tolvaj, puccsista és hazugsággyáros, Orbán Viktor vezet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.