2023. május 17., szerda

MEGSZÓLAL BÖJTE CSABA TITKOS SZERETŐJE - A PÁRKAPCSOLATOKRÓL TANÍTÓ SZERZETES SÚLYOSAN BÁNTALMAZÓ TITKOS KAPCSOLATOT TARTOTT FENN

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2023.05.17.


Miután Böjte Csaba ferences szerzetes az RMDSZ anyáknapi megemlékezésén elmondta, mit gondol a nőkről és a nők lelkéről, továbbá azt is tudatta, hogy Székelyhídon „Szerelem tanösvényt” indít, melynek kilenc állomása „Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmének stációit követve leképezi azt, hogy egy párnak milyen ismerkedési fázisokon kell átmennie”, következzen az, hogy Böjte Csaba hogyan bánik a nőkkel, a nők lelkével és testével, milyen az ő „szerelmi tanösvénye” a valóságban.

Az alábbiakban megszólal Böjte Csaba titkos szeretője. A dévai gyermekotthon egykori nevelőnője részletesen bemutatja, hogyan hálózta be a katolikus pap, hogyan élt vele titkos szexuális életet és hogyan bántalmazta. A történetet mikrofonba mondta, a felvételt elküldte az erdélyi ferences rendtartomány vezetőjének és másoknak. Az alábbiakban szó szerint közöljük a hangfelvétel írott másolatát. Az áldozat – a magyar társadalom egy részének ismeretében – félelemből egyelőre név nélkül járult hozzá a szöveg közléséhez.

A történettel kapcsolatban bizonyítékok vannak a birtokunkban. A vallomás feltárja, hogy Böjte Csaba egyik elcsábított beosztottjával szemben súlyos bántalmazó kapcsolatot alakított ki. Becsapta, érzelmileg, anyagilag és szexuálisan kihasználta. A dermesztő történet bepillantást enged Böjte gyermekotthonainak borzalmas működésébe és mindennapjaiba, amelynek szobáiban a ferences szerzetes a nevelőnőt szexuális aktusokra használta, megalázta, ingyen dolgoztatta, a végén fizikailag is bántalmazta. Ahol ilyenek megtörténnek, ott nem csoda, ha a gyermekeket is bántalmazzák.

A történetet nem rövidítettük meg, hogy az élő szóval elmondott szöveg hitelesítse Böjte áldozatának minden szavát. Következzen Böjte Csaba, a „szeretet apostola”, az „árvák megmentője” titkos élete, de igazi arca, bántalmazott szeretőjének igaz története. A sztorit holnap folytatjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.