2023. május 3., szerda

ORBÁN BÁRMITŐL MEGVÉDI A GYEREKEKET, DE SZÁZEZER LÁJKÉRT SIMÁN KIÁRUSÍTJA AZ UNOKÁIT

TELEX
Szerző: HANULA ZSOLT
2023.05.03.


A közösségi média politikai fertálya különös hely – például azért, mert nem feltétlenül az aktuális politikai-közéleti események mozgatják, hanem sokszor banális, bulváros témák, amikre ráakaszkodva a politikusok azt tudják mutatni a híveiknek, hogy „hé, én is ugyanolyan hétköznapi ember vagyok, mint te”.

Ebből kiindulva az idei áprilisról előre borítékolni lehetett, hogy lájkfronton erősen a Fidesznek fog lejteni a pálya, elvégre a húsvétozás-locsolkodás nekik mindenképpen jobban áll, mint az ellenzéknek (még ha a keresztény-konzervatív imidzs amúgy sokszor eléggé billeg is). Ráadásnak volt egy pápalátogatás is, amiről szintén sejteni lehetett, hogy óriási fideszes pózolás lesz a szentatyával, elegánsan félretéve a menekültválság idejében még harciasan kiabált „demens vénember”, keresztényellenes és migránssimogató frázisait.

Mielőtt mélyebben belemennénk a részletekbe, lássuk a havi toplistát! Ennyi lájkot gyűjtöttek a politikusok áprilisban a legfontosabb közösségi média, a Facebook felületén:..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.