2023. július 21., péntek

LATTMANN TAMÁS: KÍVÁNCSI LENNÉK, ORBÁN VIKTOR TUDJA-E, HOGY ÁT VAN VERVE

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2023.07.21.


Nettó hazugság, amit Navracsics Tibor mond, nettó hazugság, hogy az Európai Bizottságon múlik bármi is. Az Erasmus és Horizont pénzeket az Európai Tanács függesztette fel, és a pénzeket a Tanács is tudja visszaadni – szögezte le Lattmann Tamás nemzetközi jogász. Hozzátette, ha Navracsics valóban rendezni akarná a dolgot, akkor ott kellene pattognia kormánytagként, hogy üljön össze a parlament. Kezében persze a gyönyörűen összegyűjtött aktákkal, hogy ezeket a jogszabályokat tessék nagyon gyorsan elfogadni. Akkor hihető lenne, hogy meg akarja oldani a problémát.


Szerda reggel az első poszt, amit megláttam a Facebookon, hogy százszor leírta: „Navracsics Tibor hazudik.” Mi vitte rá erre a „kifakadásra”?

Az a jó, hogy ez a „copy-paste-tel” viszonylag gyorsan megvolt. Ami rávitt erre, az a már tényleg irdatlan mennyiségű „hülyeségmondás”. Valahol már szórakoztató is, hogy ennyire kétségbeesetten próbálkozik. Ami vicces ebben, és amire nagyon kíváncsi lennék, az az, hogy Orbán Viktor vajon tudja-e, hogy át van verve? Nyilván ő ismeri Navracsicsot, tudja, hogy ebből a szempontból mekkora szélhámos. Az „eredmények” pedig azért látszódnak, vagyis az, hogy nincsenek eredmények, és folyamatosan csak megy a „duma”. Az nettó hazugság, hogy itt az Európai Bizottságon múlik bármi is, a pénzeket az Európai Tanács függesztette fel, és a pénzeket a Tanács is tudja visszaadni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.