2023. július 15., szombat

ORBÁN A MÁSNAPOS INTERJÚJÁBAN FELJELENTETTE SAJÁT MAGÁT - KIENGEDETT A "STRESSZES" NATO-CSÚCS UTÁN, AHOL NEHÉZ EGY KETTŐS ÜGYNÖK ÉLETE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.07.14.


Orbán a Kossuth Rádiónak, feltételezhetően a sopronbánfalvai „kihelyezett kormányülésen” előző nap fogyasztott tetemes mennyiségű alkohol (pálinka) hatására, láthatóan másnapos állapotban, kiszáradva, kaparó torokkal és bevérzett szemekkel adott interjújában olyan állításokat tett, amelyek alapján holnap nyugodtan őrizetbe lehetne venni. Erre eddig se kellett volna várni, ha Orbán nem döntötte volna meg az alkotmányos rendet, a hatalmi ágak szétválasztása működne, ha senki nem állna a törvények fölött, mint ő, aki maga lett a törvény, s azt fenyeget a törvénnyel, akit akar.

Orbán, a tolvajok királya


Orbán azt állította, hogy bűncselekményt követ el, aki eladja Magyarország szuverenitását, s ezt az ellenzék külföldi támogatásával azonosította. Miután Orbán az ellenzéket elvágta minden hazai forrástól, miközben ő a magyar költségvetés egészét felhasználja a választási kampányban, az ellenzék csak külföldi forrásokból származó névtelen adományokat tud igénybe venni, hogy egyenlítse valamelyest az esélyeit, hogy az üzenetét egyáltalán el tudja juttani a választókhoz (miután Orbán a teljes vidéki médiát, a teljes közszolgálati médiát és a legnagyobb médiumokat a kezében tartja).

Orbán szerint az ellenzék adja el Magyarország szuverenitását azzal, hogy csak külföldről utalt pénzekkel tud kampányolni, mert ha valakiről Magyarországon kiderül, hogy nagy támogatást ad az ellenzéknek, azt azonnal tönkreteszik. Orbán azt állítja, hogy Magyarország szuverenitása az által csorbul, hogy az ellenzék „a külföldi megbízói érdekei szerint hoz döntéseket”. Nincsenek külföldi megbízók, nincsenek külföldi érdekek, magyar érdekek vannak: a demokrácia, amit Orbán felszámolt, aki az ellenzéket támogatja, az ezt a magyar érdeket támogatja, a demokrácia visszaállítását.

Az ellenzéknek vannak demokratikus céljai, amelyek alkotmányosak, amelyeket az támogat, aki egyetért azokkal. Az ellenzék semmi mást nem tesz bármilyen támogatás fejében, mint amit maga akar: Orbán törvénytelen diktatúrája helyett egy jogállami parlamentáris demokráciát. Orbánnal nem zsoldosok állnak szemben, akiket bárki felbérelt, hanem demokraták, akiket bárki támogathat egy diktatúra megdöntése érdekében. Az más kérdés, hogy az ellenzék hazudik, amikor azt állítja, hogy ez lehetséges. Orbánt már csak egy népfelkelés takaríthatja el, más lehetőséget nem hagyott.

Orbán efféle bejelentései soha nem maradnak következmény nélküliek. A talpnyalók hada rohan, hogy orosz mintájú törvényt faragjon belőle, amely mindenféle forrástól elzárja az ellenzéket. Az is Magyarország szuverenitásának kiárusítása, hazaárulás lesz, ha valaki bármilyen külföldi személlyel kapcsolatot létesít, aki ezt a rohadék mocskos fasiszta tolvajbandát kritizálni meri. Az oroszok élen járnak ebben, majd Vlagyimir és a KGB-s utódok segítenek. Nem olyan hosszú már az út ahhoz, hogy veszélyesek legyenek a magas házak ablakai az erős huzat miatt.

Orbán feljelentette saját magát is, amikor korrupciónak állította be, hogy az ellenzék külföldi forrásból elfogad támogatásokat, s azt állította: „a korrupció mindenhol bűncselekmény”. Kivéve egy országot, az Orbán által vezetett Magyarországot, ahol csak az a korrupció számít bűncselekménynek, amiben ő nincs benne, amit nem ő irányít. A gázszerelő strómanja, a lánya, a veje, a felesége és az apja, meg a testvére, mind egytől egyig korrupt bűnözők, vele az élen. Csak a részeg mond igazat, ez alapján Orbánt azonnal le kellene tartóztatni, mert ő a korrupció és a tolvajok királya...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.