2023. augusztus 7., hétfő

A NER-ES VÁLLALKOZÓK ZÁSZLÓSHAJÓJA OLYAN, MINT AZ INFLÁCIÓ, EGYRE CSAK NŐ – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.08.07.


Mészáros Lőrinccel a fedélzeten lefotózták a NER szolgálatába állt legújabb szuperjachtot


Ahogyan a NER-elitet furikázó korábbi jachtok, úgy a ROSE D’OR is máltai zászló alatt hajózik. Ráadásul apróságnak sem igazán lehet nevezni, mivel akkora (62 méter hosszú), hogy vannak olyan tengeri kikötők, ahova be sem lehet vele állni.

Menczer megvédte Orbán Viktort

Szerinte az összes nemzetközi válsággal kapcsolatban kiderült, hogy Orbán Viktornak van igaza, ezért a nemzetközi politikában sokkal nagyobb súlya annál, mint amekkorát Magyarország mérete indokolna.

EU-tagság nélkül Orbán és Magyarország csak egy pötty maradna a térképen

Schiffer András felvetésére, miszerint fel kellene függeszteni az uniós befizetéseket, Bod Péter Ákos azt mondja: ezzel Magyarország kizárná magát az unióból, ami évszázados tragédia volna (podcast).

A NATO és az EU rendelkezik az orbáni bűnbanda legyűréséhez szükséges eszközökkel

Az USA-ban megjelent elemzésében a magyar származású konzervatív közíró azt írja, a rezsim bármilyen finomhangolása, de akár reformja csak a szövetségesek átverését szolgálja és nem maradna tartós.

Elismerte a kormány, hogy amerikai kérésre fosztottak meg embereket az állampolgárságuktól

Múlt héten egyébként Novák Katalin egy tucatnyi Ukrajna területén született személytől vonta vissza a magyar állampolgárságot. Ugyan a lépés valójában a dátumozások szerint még a vízumbotrány kirobbanása előtt történt, de a fentiek szerint nagyon is lehetett köze az ügyben a magyar kormányra nehezedő amerikai nyomáshoz.

„Isten hozta önöket, kedves fideszes urak, a hajlításmentes valóságban!”

Ujhelyi István szerint a Fidesz ellenzékben még pontosan jól látta, hogy „az euró mielőbbi bevezetésének előnyei nagyobbak, mint a hátrányai”. Sőt, az akkori Fidesz még azt hangsúlyozta, hogy az eurócsoportból kimaradó tagállamok háttérbe szorulhatnak, kimaradhatnak fontos döntésekből, ezért az euró bevezetése a „nemzeti önbecsülés szempontjából is fontos fegyvertény lesz.”

„Bokáig álltunk a kakában a mosdóban…”

A gödi Samsung-gyár egy korábbi dolgozója belülről látta azokat a problémákat, ami a kívülálló helyi lakosokat is zavarja. Munkahelyi tapasztalatai alátámasztják a környékbeliek félelmeit, sőt, talán még sötétebb képet festenek az ez idáig belülről ismeretlen „fekete dobozról”.

Az Iszlám Állam módszereit is használja a szélsőjobboldal, hogy a neten toborozzon

„Egyszer ott leszünk és begyógyítjuk a megafont abba a sötét agyadba, mint minden bolsi-ivadéké? Állj le, amíg nem késő!” – ezt a fenyegető üzenetet kapta nemrég a kormányellenes tüntetésekről ismert Pankotai Lili.

Demeter Szilárd: Ez nem kultúrharc, ami Magyarországon folyik

“A pártlojalitás nem váltja ki a tehetséget. Lehet azzal érvelni, hogy mekkora fideszes vagyok, de engem az érdekel, hogy mit teszel le az asztalra.”

A baj ezzel az, hogy ő akarja megmondani, mi van az asztalon.

Boszorkánykonyhának nevezte a kormányzati kommunikációt L. Simon László

Ismét az Orbán-kormány módszereit kritizálta a Nemzeti Múzeum főigazgatója, volt fideszes államtitkár, aki korábban már nekiment a Nemzeti Sport állami dotációjának is.

Újabb szerény javaslatok az ellenzék figyelmébe

Igenis van esély a győzelemre, még a jelenlegi, elképesztően szűk keretek között is.

Youhuu elszabadul

“Ha az országot a nemzetközi színtéren is reprezentáló vezetőinkre gondolok, a tolakodó, kötekedő, szabályokat és normákat nem tisztelő, levakarhatatlan, komolytalan figura kiváló választás.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.