2023. augusztus 2., szerda

ERŐSZAK A KÉPERNYŐN, EMBERKERESKEDELEM A HÁTTÉRBEN: A MAGYAR PORNÓIPAR BRUTALITÁSA

PARTIZÁN
Szerző: Partizán
2023.08.01.A pornóipar legaljasabb alakjai több, mint 30 éve gyakorlatilag szabadon garázdálkodhatnak Magyarországon, a valamirevaló nemzetközi produkciós cégek már messziről elkerülnek minket, magyar pornószínésznők már csak elvétve szerepelnek az itt gyártott filmekben, mert köztudottan erőszakosak és alulszabályozottak nálunk a castingok és forgatások. 

Tommie McDonald brit pornóproducerrel készített exkluzív interjúnkban fény derül a hazai pornóipar kegyetlen titkaira, és többek között arra is, hogy a nálunk tevékenykedő és ünnepelt pornósztárok, Rocco Siffredi és Pierre Woodman hogyan hálózzák és törik be a fiatal, kiszolgáltatott helyzetű kelet-európai nőket és hogyan dolgoznak a kezük alá a modellügynökségek. 

A nők elleni erőszak a pornóiparban nemhogy nyílt titok, de egyenesen mainstream műfaji követelmény, nem ritkán nemi erőszakként hirdetik a pornóoldalak a videókat, amelyekre aztán nézők milliói élvezkednek. Felelősségre vonás helyett az elkövetőket sztárolja, az áldozatokat elhallgattatja az ipar. 

Tommie McDonald podcast csatornája a Youtube-on, ahol az áldozatokkal készült interjúi is elérhetők: 


Korábbi PartizánInfo adásunk a pornóiparról:


Segélyvonalak és információ emberkereskedelem, szexuális erőszak, prostitúció áldozatainak:
 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.