2023. augusztus 9., szerda

MÉSZÁROS ELFELEJTETTE, HOGY Ő A MAGYAR NÉP PÉNZÉBŐL RINGATJA LUXUSJACHTON A SZAROS VALAGÁT - EZEK ÚGY NYILATKOZNAK, MINTHA ORBÁN STRÓMANJA EGY KÖZTISZTELETBEN ÁLLÓ SZEMÉLY LENNE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.08.08.


Nem adott érdemi választ a 63 méteres Rose d’Or luxusjacht tulajdonosi viszonyairól a „Mészáros Csoport” a HVG-nek, noha a lap kérdései erre irányultak. Ehelyett kioktatták a közpénzekből lett multimilliárdos Mészáros Lőrinc luxusnyaralásáról a sajtót: „Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák”. Mészáros úr azért közszereplő, mert a köz pénzét lopta el, mert ő a tolvaj miniszterelnök strómanja és orgazdája. Az pedig, hogy mire költi az adófizetőktől ellopott pénzt, nem a magánügye, hanem közügy.

Az elmúlt napokban azzal szembesült a közvélemény, hogy a közvagyont százmilliárdos tételekben kirabló Orbán-család és Orbán Viktor strómanja is tiszteletet követel magának, és azt próbálja előadni, mintha ők valami köztiszteletben álló személyek lennének, akik társadalmi megbecsülést érdemelnek. Mert részükről „társadalmi felelősségvállalás”, hogy ellopják az adófizetők pénzét, az állam vagyonát. Bizonyítottan legalább 36 nagyértékű ingatlant csaptak pofán, Mészáros nevére írták fél Magyarországot, a hasznot hozó legfontosabb iparágakat, meg a lopott szuperbankjukat.

Mintha az angol királynő nyaralásáról érdeklődött volna az elmúlt évtizedekben a brit sajtó, úgy válaszoltak, amikor egy magyar újság merészelte megkérdezni, hogy a stróman úr és a pénze miatt hozzáment neje mi a lóf…ból hajózik az Adrián a világ egyik legelegánsabb hajóján (amit most írtak „egy magyar milliárdos” nevére), miután egész életében csak egy pitiáner ócska gázszerelő volt, annak is rossz, mert állandóan csődbe ment, s attól gazdag, hogy a tolvaj barátja közpénzek százmilliárdjait íratta a nevére. Mészáros ún. „cégcsoportja” ezt a „nyaralást” kéri „tiszteletben tartani”.

Mészáros „úr”, ahogy a „cégcsoportja” nevezi, egy büdösbunkó, aki egy értelmes magyar mondatot nem tud elmondani, egy írástudatlan félanalfabéta tahó, s egy piszkos tolvaj, aki éppen a magyar nép pénzén sütteti a felcsúti szaros valagát, hajóztatja a kivakarózott famíliát, a nápolyi öbölben játssza az eszét, mint egy herceg, s onnan üzenget, hogy tartsák tiszteletben az ő magánéletét, ahol a prostitúció egy speciális formáját gyakorló felesége issza „olaszosan” a dobozos jegeskávét. Ők csak így tudnak „feltöltődni”, mert várja őket a „munka” (eszerint még nem loptak el mindent).

Ez azonban nem az ő magánélete, mert ezt a pénzt nem magánemberként, a szorgalmával, a tehetségével és a munkájával kereste, hanem Orbán Viktor bűntársaként a magyar néptől ellopta. Ez a magyar emberek magánélete, ők nem tudnak elmenni még a Balatonra se, ők nem tudják a gyerekeiket nyári táborba sem befizetni, ők nem tudják megvenni a boltban, amit szeretnének, mert az ő pénzük Mészáros Lőrincnél van, aki luxusnyaralásokra, orosz bűnözőktől vásárolt luxusjachtokon való rongyrázásra költi. Ebből van egyebek mellett a világcsúcstartó magyar infláció...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.