2023. szeptember 13., szerda

AGÁRSZOBROK ŐRZIK A KÖRFORGALMAT MÉSZÁROSÉK ÚJ TIHANYI REZIDENCIÁJÁN

444.HU
Szerző: NÉMETH DÁNIEL
2023.09.13.


Az utolsó simításokat végzik a Mészáros család tihanyi rezidenciáján. A kertépítés és a füvesítés eredményei remekül láthatóak, miután lekerült a kerítésről a mindent eltakaró fekete ponyva.

Belakták a számtalan biztonsági kamerával őrzött félhektáros ingatlant: három épület, medence, napozóteraszok, sziklakert mesterséges patakkal. A korona a telek közepén:

két szoboragár egy kagyló formájú szökőkút tövében, amint a körforgalmat fürkészi. Úgynevezett vadászbarokk kompozíció.

Az 5484 négyzetméteres ingatlan idén februárban lett teljes egészében Mészárosék tulajdona, miután több részletben megvették Eppel János (a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke) tulajdonrészét. Ifjabb Mészáros Lőrincé a telek 3/5-e, a fennmaradó 2/5 az Ekho magántőkealapé, ami Mészáros Lőrinchez köthető.

Egy múltbeli telekösszevonást követően hízott ekkorára a 03/49 helyrajzi számon nyilvántartott telek, majd 2022-ben megkezdődött az építkezés, a gazdasági épület felújítása és bővítése, nem lakóépület funkciójú besorolással. Hogy mennyire sikerült tartani a nem lakóépület kategóriát, az jól látható a képeken, napozóágyak, kanapék, fotelek, ebédlőasztalok, ameddig a szem ellát. A tavaly nyári adásvétellel az RTL információi szerint a fiatalabb Mészáros Lőrinc azt is vállalta, hogy öt évig nem adja el a termőföldet, és azt mezőgazdasági tevékenység céljára használja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.