2023. szeptember 20., szerda

HADHÁZY ÁKOS RÁTAPINTOTT NÉMETH SÁNDOR ÉS AZ ATV LÉNYEGÉRE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.09.19.


Az elsőfokú bíróság helyesen állapította meg, hogy Hadházy Ákos a véleményét fejtette ki a lopott vagyon és az ATV álellenzéki működése közötti összefüggés tekintetében, és a tények alapján helyesen és logikusan következtetett arra, amilyen véleményre jutott. Ez azt jelenti, hogy a bíróság szerint logikusan lehet összefüggést találni Németh Sándor lopott pénze és állami támogatása, valamint az ATV hazug "álellenzéki" működése között. A kettő szorosan összefügg egymással. Németh Sándort lefizette Orbán, ezért hazudozik a Bibliával hadonászva globalistákról.


Az ATV és a tulajdonosa, Németh Sándor (továbbá a gyerekei, akik a családi bizniszben az ATV formális vezetői) szokásához híven megpróbálta kicsavarni és elferdíteni azt, amit Hadházy Ákos a Németh-család krőzusi gazdagodásáról és az Orbán-rendszerről szóló hazugságairól mondott. Mintha a képviselő azt mondta volna, hogy Mészáros Lőrinc házának közelsége miatt nem beszél az ATV az Orbán-család által ellopott és a hatvanpusztai birtokba beépített közpénzekről és Orbán strómanjának, Mészáros Lőrincnek a „gazdagodásáról”. Az elsőfokú bíróság nem dőlt be ennek.

Szeretnénk felidézni, hogy Hadházy Ákos mire hívta fel a figyelmet, mert az nagyon fontos. Németh Sándor képesítés nélküli állelkész, a Hit Gyülekezete tulajdonosa, hivatalosan vezető „lelkésze”, „istentiszteletnek” nevezett összejövetelen azt állította, hogy „a 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom, vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt”. Ennek nézett utána Hadházy Ákos, Németh Sándor egyik (!) luxusvillája mellett, amely a lánya nevén van, hogy mi áll e kijelentés mögött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.