2023. december 31., vasárnap

SZILVESZTERI MŰSOROK A KLUBRÁDIÓBAN - SZILVESZTERKOR IS ÜNNEPI ADÁSSAL JELENTKEZIK A KLUBRÁDIÓ!

KLUBRÁDIÓ
Szerző: KLUBRÁDIÓ
2023.12.31.


December 31. vasárnap

14:00 Művészbejáró

Berecz András, az elementáris humorú mesemondó, énekes, a Művészbejáró vendége december 31-én, vasárnap, a szokásos időponttól eltérően, a 14 órakor. Bölcs, költői, gyermekien játékos, akár pajzán ahogy mesél, telivér élettel teli. Remekül anekdotázik, telis-tele van jobbnál jobb történetekkel, lenyűgözően ízes a beszéde.

15:00 Kovátsműhely

Szilveszter délután a szokottnál előbb 15 órától a Kovátsműhely vendége Lajsz András, az egyik leghíresebb magyar bartender, mixer, aki azt is elmeséli, hogy ő milyen italt ajánl nekünk szilveszter éjjelére. És annyi életkedvet kívánunk hallgatóinknak is a következő évre, mint amennyi neki van.

16:00 Anno Budapest

Anno Budapest: év végi buli - leltár, sírva vigadás és a többiek, Panxnotded Miklóssal és vendégeivel december 31-én délután négytől, este nyolcig

20:00 Hitler ABBA-t énekel - hangjáték

Szilveszter este 8 és 10 óra között sírva nevetést hoz O. Horváth Sári színműve, amely most hangjátékként debütál a Klubrádióban. Az ötszereplős előadás két idősíkon halad. A dráma és az abszurd humor váltja egymást jelenetről jelenetre. Hitler szándékosan elrajzolt karakterével párhuzamosan jelenik meg Angela Merkel szintén túlzóra írt figurája. Minden mindennel összefügg, talán csak azok a dolgok tévesek, amelyekben biztosak voltunk.

A darabot íróként és rendezőként is jegyző O. Horváth Sári sok más következtetés mellett arra jut, hogy vezérnek lenni nagyon fárasztó dolog, és másokra nézve igen veszélyes tud lenni. Az évszám és a helyszín persze szabadon választott. Hitler ABBA-t énekel – szilveszterkor, este nyolckor.

22:00 Koccintsunk!

Koccintsunk! Este 10 órától éjfélig válogatást hallhatnak az idei Szörp-Szóda Fesztivál emlékezetes pillanataiból.

Január 01.

00:00 Boldog Új Évet!

Boldog Új Évet! Éjfél után két óra zenével indul a szökőév. Lesz benne minden és mindenki, akit szeretünk Leonard Cohentől Dés Lászlóig, Yardbirdstől a Loksiig, Lang Györgyitől Azahriáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.