2024. január 23., kedd

BARTUS LÁSZLÓ: LEHET-E GYÓGYÍTANI RÁKOT?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2013.07.20.


A nyugdíj-megtakarítások, a földek, a szerencsejáték-automaták, trafikok, patikák, energiacégek, futballklubok, a Magyar Nemzeti Bank megszerzése, a teljes magyar költségvetés magánvagyonként való kezelése után a takarékszövetkezetek lenyúlása és a bankszektor ellen indított újabb támadás után nem lehet kérdés senki számára, miről szól a nemzeti együttműködés rendszere. A bankokat sújtó támadás hátterében a teljes pénzpiac fölötti ellenőrzés és a belőle származó haszon megszerzése áll. A propaganda ezúttal is a megmentésről szól: a külföldi bankok kirabolták a magyar népet, ezért magyar bankokra van szükség, amelyek a népet szolgálják és nem a profittermelést. Ahogy a rezsicsökkentés demagóg dumája valójában az energiacégek lenyúlását jelenti. A sok buta ember, aki ezt aláírta, majd fizeti a mostani sokszorosát, ha a cégek nem másnak, hanem Orbánnak és Simicskának termelnek. Akkor is megmondják majd, kit kell utálni a magas rezsi miatt. És a tökhülye büszke magyar ember majd utálja is azt, akire rámutatnak.

Az első Orbán-kormányt az ellenzéke polipnak nevezte, az olasz maffiáról szóló film címére utalva. De a polip egy ártalmatlan és kedves hal, az olasz maffia balfékek és tehetségtelen lúzerek gyülekezete az Orbán-Simicska maffiához képest. Az egyetlen hasonlóság, hogy ezeknek is hatalmas kereszt lóg a nyakában, amikor rabolni indulnak. Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja.

Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire. Nem hagy senkit a vagyonában, a hatalmában. Nem tűr magán kívül hatalmi gócokat, márpedig a pénz és a vagyon szabadságot, függetlenséget és hatalmat jelent. Az Orbán-Simicska maffiának minden kell. Nem lehet alkut kötni, nem lehet csendben kiegyezni vele, mert amire Simicska Lajos rámutat, azt elveszik erővel. Márpedig Simicska tudja, hol van pénz, hol van hatalom, és az neki mind kell, hogy átadja főnökének, Orbán Viktor maffiafőnöknek.

Nem polip ez, hanem rák. Olyan rákos daganat Magyarország testében, amely elpusztítja az egészséges sejteket. Nem mondhatja egy nem rákos sejt, hogy engem ne ölj meg, mert a rákos sejt nem tud mást tenni, mint terjeszkedni, és válogatás nélkül ölni: kíméletlenül elpusztítani minden más sejtet. A rákot nem lehet megállítani, magától soha nem áll le, az áttét az egész szervezetet elpusztítja. A rák jellemzője a határtalan szaporodási és osztódási képesség, a növekvő osztódási sebesség, a környező szövetek megszállása és bekebelezése. Az Orbán-Simicska maffia Magyarország rosszindulatú rákos daganata, amely először az egészséges sejteket, majd az egész országot elpusztítja. Aki ezt nem látja, az vak. A pusztító sejtek terjedését segítő ideológia is rákos daganat az emberiség testében. A politikai katolicizmus, a “keresztény-nemzeti” ideológia hazugsága és antiszemitizmusa a hordozó anyag, amelynek segítségével a maffia terjed. A félázsiai magyar nép a világ egyik legműveletlenebb és legbutább népe, ami azon is látszik, hogy magát tartja a legokosabbnak, nem tudja, hogy a liberalizmusellenesség, az antiparlamentarizmus, a demokráciaellenesség, a vallás és a nemzet azonosítása tízmilliók halálát okozta, az emberiség rákfenéje, egy ország elpusztításának biztos receptje. Mindig bűnözők hatalomra jutását segíti, és diktatúrákat, fasizmust, áttét esetén nácizmust hoz létre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.