2024. február 22., csütörtök

A PEDOFIL ÜGY, AMELY MINDENT MEGVÁLTOZTATOTT AMERIKÁBAN

TVRTKO A FÖLD KÖRÜL
Szerző: TVRTKO
2024.02.18.




Nyilván nem véletlenül mesélem el Nektek Amerika egyik legdöbbenetesebb pedofil bűnügyét, amely megrázta, sokkolta és felforgatta az egész országot. számomra különösen is megrázó, hogy a folytatólagosan elkövetett zaklatások egyik helyszínén, egy világvégi farmon én magam is jártam, nem is egyszer. 

Ebben az országban nincsenek K. Endrék és V. Jánosok, itt arccal, névvel, sőt: lakcímmel közlik az elkövetők adatait és még térképet is készítenek a börtönbüntetésüket letöltő szexuális ragadozókról és pedofilokról. 

És most a konkrét ügyről: Larry Nassar az Amerikai Egyesült Államok legendás tornászválogatottjának volt a hivatalos csapatorvosa. A kőkemény edzések, a kiképzésszerű táborok során ő volt a "jó ember", aki vigasztal, aki tanácsot ad, aki cukorkával kínálja a lányokat. A bizalmukba férkőzött, hogy aztán a "jó ember" képébe bújt szörnyeteg bestiális bűnöket kövessen el. Százszámra! 

Borzalmas fizikai és lelki fájdalmakat okozott a gyereklányoknak, akikkel elhitette, hogy a zaklatás az orvosi kezelés része! Larry Nassar hosszú éveken keresztül döbbenetes módon manipulálta áldozatait, akiknek a száma az ötszázat is elérte. 

De aztán jöttek az elszánt újságírók és egy áldozatból lett, végtelenül bátor lány, aki szinte hadsereget toborzott. egy olyan haderőt, amelynek ő maga lett a parancsnoka! És a parancsnok nem csak a konkrét bűnelkövetőt, hanem az egész korrupt, pénzéhes és gyalázatosan embertelen rendszert is a vádlottak padjára ültette. A rendszert, amely mindezt megengedte, végignézte, aztán megpróbálta titokban tartani. 

Aki figyelmesen hallgatja és nézi ezt a történetet, az nem egy párhuzamot fog találni... a többit Rátok bízom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.