2024. február 12., hétfő

MAGYAR PÉTER AZT MONDJA, A TITKOSSZOLGÁLAT EMBEREI A KARMELITA-KOLOSTORBAN FENYEGETTÉK MEG

444.HU
Szerző: KAUFMANN BALÁZS
2024.02.11.


Leült a Partizán stúdiójába Magyar Péter, Varga Judit volt férje, aki különös módon az egyik vezető mellékszereplője lett a cikkünk nyomán a héten kirobbant botránynak, ami a köztársasági elnök és a fidesz egyik országgyűlési képviselője, Magyar exfelesége, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondásához vezetett.

Magyar először azzal keltet feltűnést, hogy a NER-hez köthető emberként, állami cégek igazgatósági tagjaként egy nyilvános poszt alatti kommentjében azt írta, valószínűleg többen is hibáztak K. Endre kegyelménél. Ennél is nagyobbat szólt, amikor a két vezető politikus lemondása után bejelentette, lemond állami céges pozícióiról. Ekkor ezt is írta: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak”. Végül vasárnap egy újabb Facebook posztban kijelentette, tudja, hogy most minden eszközzel megpróbálják majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni.

Magyar a Partizánnak adott interjúban azzal kezdte, hogy pár emberrel beszélt a döntése előtt és sok jobboldali barátja óva intette attól, hogy ezt tegye. Azt mondja, döntésének okai nem újak, de amíg a felesége tisztséget viselt a kormánypártban, addig mindezt nem tehette meg. Magyar arra számít, anyagi kára lesz abból, hogy otthagyja pozícióit, de úgy gondolja, meg fog tudni élni a piacról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.