2024. február 4., vasárnap

TÉNYLEG TAYLOR SWIFT DÖNTI EL AZ AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁST?

24.HU
Szerző: INKEI BENCE
2024.02.03.



Taylor Swift és a népszerű amerikaifutball-sztár, Travis Kelce kapcsolata valójában egy titkosszolgálati manőver része, mint ahogy a Super Bowl is. A cél mi más, mint Joe Biden újraválasztása. Ilyen és ehhez hasonló összeesküvés-elméletek öntötték el a héten az amerikai közösségi médiát. Vajon hogyan lett Amerika legnagyobb popsztárjából közellenség a jobboldalon?

Azt hihetnénk, már semmi nem lephet meg bennünket az amerikai politikában, aztán mindig történik valami felfoghatatlanul abszurd dolog. Most például az, hogy a Donald Trump mögött és mellett álló szélsőjobboldali médiagépezet Amerika legnagyobb popsztárjában találta meg a vélt ellenséget, és az elmúlt egy hétben – ahogy a volt elnökhöz közeli források fogalmaznak: – „szent háborút” indítottak Taylor Swift ellen.

Az énekesnőt többek között azzal vádolják, hogy a népszerűségét arra akarja felhasználni, hogy rávegye a rajongóit: szavazzanak Joe Bidenre. Sokan ennél is tovább mennek, és a Pentagon ügynökének nevezik, illetve egy „választási beavatkozást célzó művelet” részének, melybe még a Super Bowl manipulálása is belefér szerintük. Maga Trump egyelőre nyilvánosan nem szólalt meg az ügyben, de a Rolling Stone forrásai szerint magánbeszélgetésekben azt állította, hogy „népszerűbb”, mint Swift, és több elkötelezett rajongója van, mint az énekesnőnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.