2024. március 23., szombat

„ELEGEM VAN AZ URAMBÁTYÁMBÓL” – EZÉRT IS KÍVÁNCSIAK SOKAN MAGYAR PÉTERRE

SZABAD EURÓPA
Szerző: JAKAB-APONYI NOÉMI
2024.03.23.


Vigyázzunk, kire szavaz a gyerek – üzente meg Orbán Viktor követőtáborának március 15-én. A szakértő szerint ugyanis a Fidesz belátta, hogy nem tudja megszólítani a fiatalokat. Közben több tízezren voltak kíváncsiak a NER-ből kivált Magyar Péter zászlóbontására. A héten az is kiderült, hogy Rákosrendezőn épülhet az EU legnagyobb felhőkarcolója – annak ellenére, hogy sem a fővárosiak, sem a szakemberek, sem maga Lázár János nem szeretne több toronyházat a fővárosban. Oroszországban – valós ellenzék híján – újabb hat évre bebetonozta a hatalmát Putyin, amivel megdöntheti Sztálin harmincéves uralmát is. A magyar kormányfő levélben gratulált a választási győzelemhez. Videóink, képgalériáink és közösségimédia-posztjaink az elmúlt hét legfontosabb eseményeiről.


A NER-ből kivált Magyar Péter zászlóbontására tízezrek voltak kíváncsiak március 15-én, de vajon miért? Résztvevőket kérdeztünk a helyszínen:

Míg Orbán Viktor Brüsszel elfoglalásáról beszélt március 15-én, addig Magyar Péter tüntetése az Európa című dallal indult az Andrássy úton. A zászlót bontó politikus azt mondta, Magyarországnak csatlakoznia kell az Európai Ügyészséghez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.