2024. március 26., kedd

RÁCZ ANDRÁS: A MAGYAR PÉTER-FÉLE HANGFELVÉTELRŐL - VARGA JUDIT ÉRZÉKELHETŐEN TELJESEN ALKALMATLAN VOLT A POSZTRA, AMIT BETÖLTÖTT

FACEBOOK
Szerző: RÁCZ ANDRÁS
2024.03.26.


Harmadjára hallgatom újra a hangfelvételt. Egészen elképesztő felelőtlenség (és ostobaság) ilyen jellegű információkról otthon beszélni.

Aki nem tudja tartani a száját, az ne vállaljon olyan munkát, ahol titkot kell tartani.
.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a NER prominensei ilyen kötetlenül fecserésznek otthon olyan dolgokról, amiknek egyrészt eleve meg sem szabadott volna történniük (nyilvánvalóan bűncselekmények ugyanis), másrészt pedig, ha már sajnos megtörténtek, akkor mélyen és örökre hallgatniuk kellene róla.
.
Erős a gyanúm, hogy Varga Judit bármiféle politikai karrierjének akkor is vége, ha a történtek miatt nem vonják felelősségre.
.
Leginkább azért, mert a hangfelvételből kiderült, hogy Varga végletesen fegyelmezetlenül kezelte a tudomására jutott érzékeny információkat. Ergo, teljesen és tökéletesen alkalmatlan volt arra a posztra, amit betöltött. (Ami nyilván felveti annak a felelősségét is, aki kinevezte).
.
.
UPDATE: nyilván igazságügyi miniszterként normális országban az lett volna a feladata, hogy megakadályozza, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténjen. Vagy, ha erre nem képes, akkor le kellett volna mondania. Normális országban tehát azért lett volna alkalmatlan a poszt betöltésére, mert ezeket nem tette meg. A fenti írás arról szól, hogy Varga még a mostani, abnormális körülmények között IS alkalmatlan volt miniszternek, hiszen még arra sem volt képes, hogy ne fecsegjen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.