2024. április 11., csütörtök

AMERIKAI NÉPSZAVA: KÍNA NEM TOLHATJA KI A HATÁRAIT AZ UNIÓ TERÜLETÉRE

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.04.10.


...A kínai diktatúra kiterjeszti a határait Magyarország területére, ahol az embereivel és a technikájával megfigyelés alá helyezi az országot, a magyar embereket. Ez gyarmatosítás, Magyarország szuverenitásának felszámolása. Ha felszerelik a kínai kamerákat, Pekingből látnak mindent, hol, mi van, ki hova megy, mit csinál. Az információkkal bármit tehetnek.

Az Európai Bizottság kezd ébredezni, elfogadhatatlannak tartja, hogy „kínai rendőrőrsök működésén keresztül Peking kiterjeszti tevékenységét a tagállamok területére”, mondta Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos. Az európai szabadság végét jelenti, ha a kínai diktatúra rendfenntartó szervei járőröznek az EU-ban.

Azt még nem is tudjuk, hogy Orbán titokban milyen jogokat ad a rendőrruhában érkező kínai kémeknek, ügynököknek és katonáknak. Még diplomáciai mesntességet is kaphatnak. Ha civil ruhába öltöznek, a határok nélküli Európában odamennek, ahova akarnak. Azt sem lehet tudni, hogy a rendőrörsök leple alatt hány kínai titkosügynök megy tovább az EU-ba.

Az amerikaiak az orosz titkosszolgálat budapesti bázisát kifüstölték. A csődbe jutott Orbán kínai gyorssegélyekért, hitelekért cserébe nemcsak Magyarország, hanem uniós országok, a NATO és vele együtt Amerika biztonságát is veszélyeztetik. Ami Orbánt egy pillanatig sem zavarja. A kínaiaktól tulajdonképpen segítséget kap a Nyugat elleni háborújához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.