2024. április 14., vasárnap

DÉZSI CSABA ANDRÁS A BORKAI-KORSZAKRÓL: NEM CSONTVÁZAK HULLOTTAK KI A SZEKRÉNYBŐL, HANEM EGY EGÉSZ KÖZTEMETŐ

24.HU
Szerző: PAPP LÁSZLÓ TAMÁS
2024.04.12.


Az MCC győri képzési központjában tartott előadást csütörtök este Dézsi Csaba András, Győr fideszes polgármestere, akivel a 24.hu tavaly szeptember óta próbál interjút készíteni. Ez ugyan még várat magára, de a városvezetőnek a rendezvény keretében azért sikerült néhány kérdést feltennünk.

"Csak a munkát szoktam halmozni, nem az állásokat"


– fogalmazott Győr kormánypárti polgármestere az MCC győri központjában tartott csütörtöki pódiumbeszélgetésen, ahol többek között az is elhangzott: a városvezetői pozíció és az önkormányzati képviselőség mellett több más vezető tisztséget is ellát – így például a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház osztályvezető főorvosa, a Magyar Judo Szövetség alelnöke, valamint a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriumi tagja.

A Sikerek útján – Győr lehetőségei és kihívásai a 21. században című beszélgetésen azért negatív dolgokról is szó esett. Az egyik ilyen, hogy Győr lélekszáma csökken, emiatt a választások után az önkormányzati képviselők is eggyel kevesebben lesznek. A helyi lakosság fogyása azért is gond Dézsi Csaba András szerint, mert minél kevesebb győri van, annál több az egy főre jutó elvonás. Az észak-dunántúli vármegyeszékhely fideszes vezetője szerint ezt úgy lehetne orvosolni,ha bizonyos környékbeli településeket Győrhöz csatolnának.Hogy miért érné meg a Vámosszabadin lakóknak, ha Győrhöz csatolnák a településüket? Mondjuk azért, mert a házuk a dupláját fogja érni – válaszolta meg a polgármester a saját kérdését...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.