2024. június 5., szerda

KÖVESSE A VÁLASZTÁST A TELEXEN! KERESSEN JELÖLTEKET A TÉRKÉPÜNKÖN!

TELEX
Szerző: TELEX
2024.06.05.


Számos fejlesztéssel készülünk a választás napjára és éjszakájára, hogy olvasóink minél kényelmesebben tudják feldolgozni a rájuk zúduló adatokat.

Már csak néhány nap van hátra az utóbbi sok évtized legérdekesebb választásáig, amin gyakorlatilag több, egymástól teljesen különböző, és más-más jelölti és választói stratégiát megkívánó szavazást tartanak Magyarországon.

Erre a nagy napra természetesen mi is gőzerővel készülünk, lesz egész napos tudósításunk, számos helyen ott leszünk az országban, lesz élő választási műsorunk, és természetesen lesz sok egyedi megoldásunk arra, hogy a nap során beáramló információkat minél könnyebben átlátható módon osszuk meg az olvasóinkkal.

Ilyen megoldás az országos jelölt- és szavazókör-keresőnk, amiben meg lehet nézni, hogy melyik településen ki az aktuális polgármester, kik indulnak az idei választáson, valamint azt is jelöltük, hogy egy-egy településen a szavazókörök hol találhatóak. Az európai parlamenti választás esetében pedig a választáson induló pártok listáit és jelöltjeit lehet egyelőre tanulmányozni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.