2016. január 17., vasárnap

AZ IGAZI FÉRFI

HATÁRONKÍVÜL BLOG
Szerző: Nagyságos SodalisO
2016.01.17.


In medias res, tehát a dolgok közepébe vágva azzal kezdem, hogy az igazi férfi  nagyon ijesztő. Ezt a legkomolyabban mondom.Főleg akkor, ha reggel felébredés után, a konyha asztal alatt találod meg, a földön ülve, háta a falnak döntve, feje félrebillenve, pókhasán egy kiborult műanyag ételhordó, pólóján végigszóródva fél kiló főtt rizs, a nyaka alatt pedig egy hatalmas rántott szelet, amibe a földre zuhanás előtt még sikerült beleharapni.....viszont nagyon jót alszik, hangosan horkol, néha a nyomaték kedvéért, hirtelen még fel és bele horkant.
Igen, ijesztő.
Mert még szőrös is, nagyon. Mindenütt.Miután kellőképpen lusta is, ezért hatalmas,zsíros, loboncos hajjal és térdét verő szakállal képes élni hosszú hetekig-hónapokig. Egészen addig, amíg az asszonya pokollá téve az életét, 'leveszekszi róla a kutyabundát.Mert minden nap ezt hallja , "hogy nézel már ki?" Hiába, a férfi legnagyobb ellensége a nő,egyszerűen az őrületbe kergeti őt és ezt ép ésszel nem is lehet kibírni...Pedig az igazi férfi hódítani akar.
Pont úgy, ahogy a pókhas, sörhas véleményük szerint tekintélyt parancsoló. Tehát szexis, vonzó. Ám mégis ijesztő, mert hatalmasra tud nőni.Csak valahogy, mi nem értékeljük.Az alapfelszerelés a következő: Sör, pókhas szabadon, távkapcsoló...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.