2016. május 14., szombat

A FIDESSZEL NINCS PÁRBESZÉD - SZIGETVÁRI VIKTOR MIATT KISÉTÁLT A FAJGYŰLÖLŐ NÉMETH SZILÁRD A STÚDIÓBÓL

KANADAI MAGYAR HÍRLAP
Szerző: KMH
2016.05.13.


Leírhatatlanul szégyenteljes, hogy Magyarország – egy ország amely 60 évvel ezelőtt elárasztotta Ausztriát, aztán az egész nyugati világot 200 ezer menekül el, mely menekülthullámnak édesapám is része volt – most olyan vezető politikusokat termelt ki, akik szemrebbenés nélkül hergelik a magyar társadalmat a más és bajbajutott népcsoportok ellen.

Az esetet az tetézte, hogy a G. Fodor Gábor fideszes tanácsadó velejéig romlott 888.hu című lapja – mely lapban Lovas István ment neki a KMH testvérlapjának a hétenantiszemitizmussal vádolta Szigetvári Viktort és szerintük pont azért sétált ki Németh Szilárd, mert már nem bírta az Együtt-elnök zsidózását. Az az olvasó, aki csak a 888.hu, illetve a Habony-féle médiabirodalom hasábjaiból értesül, talán el is hiszi, hogy Szigetvári Viktor zsidózott. Az a szomorú, hogy ez még jó sokak számára a Fidesz körül valószínű titokban tetszene is.

Csakhogy szó sincs zsidózásról. Amiután Németh összehordott egy tonnányi összeesküvési elméletet  a menekültek ellen és gyűlöletet szított a reménytelenség elől menekülő nők, gyerekek is férfiak ellen – Szigetvári Viktor arra utalt, hogy most már csak a zsidózás és a vad, antiszemita konspiratív elméletek hiányoznak...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.