2016. május 24., kedd

AZ ORSZÁG, AHOL MATOLCSY 260 MILLIÁRDJA ÜGYÉBEN NEM, DE PUKLI ISTVÁN ELLEN NYOMOZ A RENDŐRSÉG

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.05.23.


Ma reggel jelent meg a hír, miszerint Pukli István ellen nyomoz a rendőrség, „közfeladati helyzettel visszaélés bűntett gyanújával". A feljelentő pedig nem más volt, mint a Fidesz korábbi tagja, Tényi István, aki onnan lett közismert, hogy számtalan feljelentést tett korábban ellenzéki, újabban már kormánypárti ügyekben is. Persze valahogy csupán az ellenzéki feljelentéseit vizsgálja érdemben a rendőrség vagy az ügyészség. Annak idején, például, Tényi feljelentése után indult el a nevetséges nyomozás a norvég civilek ügyében az Ökotárs ellen, amelynek keretében rendőrök vitték el a civil szervezet vezetőjét, Móra Veronikát.

Tehát itt állunk 2016-ban, a napfényes nyár első napjaiban, abban az országban, ahol ha jegybankelnökként 260 milliárdot kiosztogatsz a haverjaidnak, családtagjaidnak és egyéb kegyeltjeidnek, az egyik embered pedig le is nyilatkozza, hogy ez arra kell, hogy a pártod, a Fidesz választást nyerjen és egyeduralmat építhessen ki az államtól ellopott pénzből, nem indít nyomozást az ügyészség, nem vizsgálósik a KEHI, arra se néz a NAV.

De ha ellenzéki civil vagy, akkor rád küldik a rendőrséget, a KEHI-t, a NAV-ot, akkor is ha egyértelműen nem közpénzről van szó, és nincs lopás.

Egy olyan országban, ahol a rendőrségnek nem sikerült beazonosítani a Nemzeti Választási Irodánál az MSZP népszavazási kezdeményezését akadályozó kopaszokat. Hiába a számtalan fotó, hiába találták meg a kopaszok Facebook-profilját, és hiába tettek ők maguk feljelentést az ATV ellen, így sem sikerült kideríteni, kik ők. Arról pedig, hogy kivel beszéltek telefonon akciójuk alatt, már ne is álmodjunk, hogy kiderül.

Az ország, ahol Tarsoly Csaba személyi titkárát ki sem hallgatják a Quaestor-ügyben...

ITT OLVASHATÓ

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.