2016. június 15., szerda

KETTŐNULL

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.06.15.


Na, ebből az írásból kiderül majd, hogy ki az, aki a fészbukon csak a címet kommenteli, és ki olvassa el, miről szól. Merthát nem épp arról írok, amiről épp a net harsog. Najó, kicsit arról is, kezdetnek.

Szóval a focieeebén a magyarok győztek az osztrákok ellen kettőnullra. Hurrá, vagy a feneegyemeg, nagyjából ez a két vélemény van netszerte. Merthát ez nyilvánvalóan jól jön Orbánnak, hogy melldöngessen: na lám, megtérült a sokszázmilliárdnyi stadionépítés. Térült a fenét, köze nincs hozzá, de ugorjunk. Akik meg örülnek, pusztán azért teszik, mert győztek a magyarok, meg évtizedek után először vagyunk eeebén, hurrá. Na, nekem aztán tökmindegy, mindig is kosaras voltam, nem focista, úgyhogy megértem én mind a két oldal érveit, abban hiba nincs. Ám amiben van hiba, és ami miatt ez lett a cím: Kettőnull.

Múlt héten elfogadta a parlamentnek nevezett diktatúra-díszlet a Terrortörvényt. Ezzel bevezette a Rezsim a fasiszta diktatúrát. Most meg éppen a 2017-es költségvetés hussan át ugyanott, olyan tételekkel, amik tömeges elszégenyedéshez, emberhalálhoz, ilyesmikhez vezetnek. Naésakkor. Most ilyen szemmel tessenek mégegyszer nekifutni a netnek, és megnézni a cikkek, posztok, kommentek arányait. Friss fasiszta diktatúránkról nagyjából 1%, az országunk jövő évét kicsináló nyomorköltségvetésről megintcsak 1%, kutyacicasünimókus 8%, magyarosztrák: 90%. Bravó. Ott tartunk, hogy a nyílt fegyveres diktatúra bevezetése apróbetűs mellékzörej lett egy hét alatt. Meg a nyomorköltségvetés egy nap alatt...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.