2016. július 10., vasárnap

BECKHAMNÉ CSÖCSEI

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.07.09.


Meglepő dolgokkal találkozhatik az ember, ha a hirado.hu portált tanulmányozza. Ez az oldal a Kunigunda utcában készül kalákában, ahol – mint az tudvalévő – azon tüsténkednek fáradságot nem ismerve, hogy nemzetünk apraját és nagyját hitelesen tájékoztassák kormányzó erőnk dicső tetteiről, valamint a rajtuk kívül álló világ gonoszságáról és elvetemültségéről.

Ily módon a hirado.hu nagynénikéje maga az emegy híradója, következésképp annak szellemisége mélyen áthatja az írott formátumot is. Azaz, oly hatással van az ember gyerekére, akárha egy slukkra szopott volna ki egy kétdekás vodka ízesítésű szeszesitalt, gyógyítandó az előző este homályba vesző tivornyáját, és ezért szükségszerű öklendezéssel örvendezteti meg őt nyughatatlan gyomra.

Most épp a nemzet hóbaglyának igazságait tárta a szemünk elé a boszorkánykonyha, aki ember olyannyira hiteles, hogy a nemzeti médiumon kívül senki emberfiát nem érdekel már, ugyanis végképp eljátszotta a jogait, akárha Vladimir és Estragon, ami miatt Godot az istennek sem érkezik a színre. Meg kellett szólítani hát őt népszavazás ügyben, szavaira akkora a szükség, mint a falatka madárláttára...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.