2016. szeptember 24., szombat

EZEK TALÁLTAK MAGUKNAK EGY ÚJ KÁDÁRT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.09.23.


Közös nyilatkozatot adtak aki a magyarországi szerzetesrendek. Kérik a politikusokat, hogy legyen vége a gyűlölködésnek. Jó és nagyon fontos ez a közlemény.

Azonban azt gondolom, hogy rossz oldalról közelítünk a problémához. Az idegengyűlölet létező probléma, de ezt éppen az a kormány szítja minden eszközzel és rengeteg pénzért, amely kormánynak soha nem lehetne feladata a polgárok hergelése és a félelemkeltés.

Azonban lényegében a kormány nem a menekülteket és migránsokat gyűlöli. Ez az Európát sújtó menekülthullám nem más, mint egy eszköz az Orbán-kormány kezében. Eszköz, ami nagyon hatékony a társadalom megosztottságának további fokozásában. Normális helyen
ezt nem is értenék, de ebben az országban most ez van.

A menekültek és migránsok tökéletes eszközt adtak a hatalom kezébe. A gazdaság nem működik, az egészségügy, az oktatás romokban. Az ország fele szegénységben él, a munkaképes korban lévő lakosság 10 százaléka külföldre menekült. Az elégedetlenség egyre nő. A kormány minden eszközzel meg akarja nyerni a következő választást. De addig is el kell terelni a lakosság figyelmét a napi szinten kipattanó botrányos ügyekről.
Voldemorttól Mészáros Lőrincig, Matolcsy Györgytől Orbán Ráhelig ezernyi olyan történet van, amelyek bármelyik másik országban a kormány bukását jelentenék.

Márpedig az Orbán-kormány nem bukhat meg, mert a kipattant, napvilágra került mocsok csak a jéghegy csúcsa, ezeknél is nagyságrendekkel komolyabb takargatnivalók vannak a felszín alatt. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy a társadalom ezekre a kérdésekre figyeljen.

A félelemkeltés, a folyamatos fenyegetettség-érzés erősítése nagyon fontos. Ahogy fontos annak a tudatosítása is, hogy a halálos veszedelemtől kizárólag csak Orbán Viktor képes megvédeni az országot. Ezért megy egyre lejjebb a kormánypropaganda, ezért vonja bele az emberek személyes életét is.
  • Jönnek a migránsok és megerőszakolják a nőket.
  • Kirabolják a járókelőket.
  • Elveszik a munkát.
  • Lemészárolják a keresztényeket.
  • Beköltöznek a szomszédodba.
  • Megrontják a gyermekeidet.
  • Miattuk nem jut segély a romáknak.
  • A rokkantaknak sem jut segély.
  • A munkanélküliknek sem.
  • Miattuk családok kerülnek az utcára, mert kell a lakás a migránsoknak.
Nem általában, hanem konkrétan a Kovács családnak Hódmezővásárhelyen, a Varga családnak Csongrádban, a Tóth családnak Zalalövőn jelentenek személyes fenyegetést.
Márpedig a választáson nem a menekültek és nem a migránsok fognak szavazni, hanem te, én, a szomszédom. És amennyiben tudható, hogy te, én, a szomszédom nem a Fideszre voksolnánk, minket kell elhallgattatni, megfélemlíteni, elüldözni, megtörni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.