2016. szeptember 24., szombat

MENEKÜLTEK, FIDESZ, MEG A BIZTONSÁG

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.09.23.


Azt mondta a Fidesz nevet régóta megbecstelenítő szervezet egyik ügyeletes uszítója, hogy „ahol a migránsok megjelennek, ott senki sincs biztonságban…”

Ahol annyi ember menekül, keres magának, családjának új, jobb, élhetőbb otthont, mint manapság, ott bizony előfordulnak akár nagyon súlyos bűncselekmények is. Mégis, egyáltalán nem lehetünk bizonyosak abban, hogy arányosan több és súlyosabb bűncselekményeket követnek el, mint a békés körülmények között élő európaiak, például a magyarok. A Fidesz persze mindent elkövet azért, hogy az a benyomás keletkezzen, erőszakos bűncselekményeket ma már szinte kizárólag migránsok követnek el.

A Fidesz uralta média gyakorlatilag az összes, migránsok által elkövetett bűncselekményről beszámol – akár olyanról is, ami nem úgy történt, vagy meg sem történt. A Fidesz uralta „közmédiában” szinte csak migránsokról szóló hírek vannak, olyanok, amelyek félelemkeltésre, uszításra alkalmasak.

Félelemzónák százai kerültek fel Európa térképére, és naponta erőszakolnak meg lányokat és nőket a parkokban, a nyílt utcákon – mondta  az ügyeletes fideszes, akinek nevét kegyelemből nem írom le: közkatona ő csupán, brigantik parancsát teljesíti.

Naponta, sőt, aki a „közmédiára” figyel, óránként, hovatovább percenként hallhat valamit az európai no-go zónákról is. Az érdekesség meg a tisztánlátás kedvéért bemásolok a Facebookról egy képet a budapesti zónákról – azokról, ahol nem tudják, nem merik, nem is akarják érvényesíteni a törvényeket.

Ahol a Fidesz hatalomra került – először az önkormányzatokban, aztán az egész országban –, ott megszűnt a törvényesség, a jogbiztonság. Ott akár érdekes halálesetek is előfordultak – közúton, rendőrautóban vagy például egy szoftver „eladása” után. A megvesztegetések, megfélemlítések, a zsarolások, a fenyegetések a rezsim mindennapos működésének részei. Ha valami törvénybe ütközőt akarnak, módosítják a törvényt, vagy péntekről keddre újat „alkotnak”. Vagy csak köpnek mindenre, oszt jó napot…

Ahol a Fidesz uralomra jutott, ott megszűnt az alkotmányos demokrácia, maga az alkotmány is. Ott orrba-szájba hazudnak, lopnak, rabolnak. Még a migráncsozó nemzeti kampányuk is alkalmas arra, hogy
közpénzeket fosszanak meg közpénz jellegüktől, magukhoz terelvén őket.

Ahol a Fidesz hatalomra került, ott megszállt, elbitorolt mindent, amihez hozzáfért. Amihez netán nem, azt igyekezett – nem is kis sikerrel – szétverni, ellehetetleníteni. Bár az oktatást például elbitorolta, mégis szétveri…

Ahol a Fidesz megjelent, ott minden érték, amire nem vigyáztak különös gondossággal, valahogy hozzáragadt...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.