2016. december 30., péntek

ÉS A VÉGÉN ORBÁN VIKTOR LEMONDOTT

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.12.30.


Az ország életében olyan évet zárhatunk, amely bekerül a törtételemkönyvekbe. Tőlünk és rólunk tanítanak majd a világ minden iskolájában, főleg Etiópia és Guinea Bissau egyetemein. Megvalósult a Tündérország-projekt, hihetetlen dolgok történtek.

Orbán Viktor belátta, hogy baromságokra költötte az ország pénzét. Nyilvánosan bocsánatot kért a Várba ölt milliárdokért. Utasítást adott a felesleges stadionok elbontására és az így felszabadult építőanyagból hajléktalanszállókat, valamint olcsó bérlakásokat építtet, természetesen saját pénzen.

Törvénymódosítással visszaadta a sajtószabadságot és biztosította a média számára a piaci alapú reklámbevételeket. Ennek kapcsán fájó búcsút vett a Magyar Időktől, a Demokratától, a Magyar Hírlaptól, a PestiSrácoktól, a 888-tól és minden olyan laptól és weboldaltól, amely saját erőből nem képes megállni a lábán.

Kirúgta Polt Pétert, Matolcsy Györgyöt, Szijjártó Pétert, Rogán Antalt és minden olyan kormánytagot és minisztériumi dolgozót, akik nem rendelkeznek kellő tudással a rájuk bízott munka elvégzéséhez. Ezzel egyidőben feljelentést tett önmaga és minden politikus ellen és vizsgálatot kezdeményezett saját és politikustársai vagyonosodása, valamint a felmerült korrupciógyanúk ügyében.

Az ellenzéki pártok parlamenti politikusai önként lemondtak mandátumukról, fizetésükről, juttatásaikról és mentelmi jogukról arra hivatkozva, hogy nem a pénzért, hanem a nép javáért óhajtanak munkálkodni a továbbiakban.

Miután teljesen kiürült a parlament, tendert írnak ki az épület hasznosítására.

Lévai Anikó jótékony célra felajánlotta az összes – nevén lévő – földterületet, csak fél hektár termőföldet tartott meg, ahol a család megélhetéséhez szükséges babot, krumplit, hagymát, paprikát, paradicsomot fogja megtermelni.

Orbán Ráhel önkéntesnek jelentkezett egy szegénykonyhára és mostantól ott fogja hasznosítani a svájci egyetemen szerzett tudását. Férje – Tiborcz István – minden vagyonát a Dóri-háznak, valamint Iványi Gábor egyházának adományozta és a továbbiakban életcélja az erdősítés, ezért fatelepítéssel kíván foglalkozni.

Rogán Antal és felesége – miután minden vagyonukat az oktatás fejlesztésére adományozták – karitatív tevékenységet vállaltak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.