2017. január 13., péntek

SARKA KATA KIS HÍJÁN KGB-S VIDEÓRA KERÜLT TRUMPPAL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.01.12.



Miután egyre nyilvánvalóbbak az amerikai titkosszolgálati jelentés állításai arról, hogy az oroszoknak Trumpról zsarolásra alkalmas és kompromittáló szexvideói vannak a birtokában moszkvai szállodákban zajlott perverz szexpartikról, a történetet a legváratlanabb helyről erősítette meg a magyar celebek celebe, Sarka Kata.

Trump kétségbeesett tagadásai pontosan olyanok, mint amilyenek a kampányban előadott cáfolatai voltak ("Wrong!"), melyek után öt perccel bemutatták a videókat azokról az állításairól, amelyeket tagadni próbált. De az ominózus moszkvai szépségkirálynő választáson jelen volt egy férfiügyekben abszolút megbízható és szavahihető tanú, Sarka Kata, akit szintén megpróbált a szobájába felvinni Trump. Ahogy ebből a videóból kiderül.

A történet teljesen életszerű, még a magyar szépség mentegetőzései is azok, hogy ő nem volt olyan szerencsés, mint Trump, aki a felesége, Melania nélkül volt jelen, mert az ő nyakán ott lógott a férje, Hajdú Péter. Ha Sarka Kata tudta volna, hogy Trump eddigi feleségei is hasonló előzmények után lettek feleségek, s Trump ennyi idő után korábban már váltani szokott, még sajnálhatta is volna, hogy nem előbb találkoztak, amikor ő még szabad ember volt. Lehetne Magyarországnak egy First Lady-je a Fehér Házban.

Ha az nem is jött volna össze, arra számíthatott volna, hogy az orosz titkosszolgálat exkluzív videófelvételeire felkerül, mint azok a hölgyek, akik végül elfogadták Trump szobára hívását. Ha Trump valóban zsarolható az oroszok által, és nem nekik tetszően viselkedik, esetleg a felvételek nyilvánosságra is kerülhetnek. Sarka Kata tehát hálás lehet Hajdú Péternek, hogy a sarkában volt, mert ha az éjszakai kaland után nem lett volna belőle később First Lady, mostTrumppal együtt izgulhatna, hogy ne kerüljenek elő az orosz titkosszolgálat rejtett kamerás felvételei...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.