2017. február 6., hétfő

EGYMILLIÓ KATTINTÁS KÉT HÓNAP ALATT A MÉRCÉN! TÁMOGASS MINKET, HOGY MÉG TÖBB EMBERHEZ ELJUTHASSUNK

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: KMÉRCE
2017.02.05.


Köszönjük! Mióta két hónappal ezelőtt elkezdtünk gyűjteni a Mérce 2017-es költségvetésére, két és fél millió forinttal támogattatok minket. Ez azt jelenti, hogy januárra és februárra, valamint március első felére már biztos a költségvetésünk, így stabilabban tudunk tervezni a következő hónapokra is. Persze reméljük, hogy nem marad abba a támogatásotok ez után sem, és reménykedhetünk benne, hogy tényleg sikerül összegyűjteni 18 millió forintot a 2017-es működésünkre.

Bízunk abban, hogy nem véletlenül támogattok minket. Azt gondoljuk, hogy megdolgoztunk ezért a pénzért. A támogatásotoknak hála az elmúlt két hónapban több mint egymilliószor nyitották meg a cikkeinket, és a facebook-oldalunk is majdnem 5 ezer fővel növekedett, miközben ebben az időszakban a naponta a facebookon elért személyek számát összeadva 1,8 millió főt kapunk.

Az elmúlt 60 napban a támogatásotok lehetővé tette, hogy számos fontos témában megnyilvánuljunk. Sajnos a magyar média helyzete továbbra is az egyik fő témánk, és volt is miről írni. Az ATV viselt dolgairól, a Népszava körül körvonalazódó Fidesz-MSZP alkuról, az RTL-csoport online terjeszkedésének kormányzati megakadályozásáról, vagy a Figyelő Schmidt Mária általi bekebelezéséről szóló cikkeinket közel 150 ezren olvastátok.

De a támogatásotoknak köszönhetően számos olyan cikk is született, amiben mi tudtunk új információt hozni, vagy amiben más oldalról mutathattunk be egy témát, mint a média fősodra. Még decemberben mutattunk be nektek egy történetet arról, hogyan veszítheti el gyerekeit egy anyuka a gyerekvédelmi rendszerben egy erőszakos férfival szemben, januárban pedig arról az anyáról írtunk, és mutattuk be élőben az ügyében való tiltakozást, akinek a gyámhivatal a háta mögött, a bölcsődéből vitte el a gyerekét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.