2017. március 16., csütörtök

TI TÉNYLEG AZT HISZITEK, HOGY MEGÚSZTOK MINDENT EZZEL AZ ÓCSKA SOROSOZÁSSAL?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.03.15.


...Ti tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással, miközben megtagadjátok állampolgárok tömegeitől, hogy bármilyen visszajelzést adjanak az ordenáré kormányzásotokkal kapcsolatban? Tényleg már csak erre a gyászos, agyoncsócsált, újrahasznosított hazugságra futja? Mennyire kell takonyból legyen annak a gerince, aki korrupt bűnözőgyanús egyénekkel veszi körbe magát (Rogántól Farkas Flóriánig hosszú a sor) és közben feljogosítva érzi magát arra, hogy eldöntse, ki méltó a magyar nemzet képviseletére és ki nem az?

Aki 3000 milliárdos nagyságrendű magánnyugdíjalapot tüntett el, miközben megzsarolta a polgárait, az mire méltó? Aki egy oligarcha kedvéért több száz ember egzisztenciáját tette tönkre, az mire alkalmas? Aki azt hazudja, hogy 700 ezer forint minden vagyona, miközben a gázszerelője tízszeresére zsírosodik hat év alatt, az kinek a méltó képviselője? Aki a hazug, elnyomó hatalommal szemben kiálló ’48-as hősökre emlékezik méltóságteljesen úgy, hogy közben a saját hazug, elnyomó hatalmával szemben kiállókat köpködi, az milyen ember?

Ne fáraszd magad, Hidvéghi, a kérdéseim költői kérdések, én sem fárasztom magam azzal, hogy összeset feltegyem, mert jövő március 15-e is itt érne a billentyűzet fölött. Ez a lemez lejárt, kapjatok elő egy másikat. Fogy az idő, fogy a levegő. De nem csak a miénk, a tiétek is.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.