2017. július 16., vasárnap

SZELLEMITOPRONGYISZTÁNBAN SENKI NEM ÁLLHAT A TÖRVÉNYEK FELETT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.16.


Mielőtt összehugyoznánk magunkat végképp a gyönyörűségtől, hogy mecsoda világszínvonalat rittyentettünk ide a Duna martjára (elfajzott balliberális hazaárulóknak coki, mer’ ők semminek nem tudnak örülni azzal a sötét lelkükkel), javasolnám, hogy ne tévesszük szem elől az utóbbi napokban-hetekben méltatlanul elfeledett toporzékolásügyi országimázs-tartóoszlop viselt dolgait. Merthogy.

Miközben mink népnemzetileg ráfeszültünk a magzatvízre, Szijjártó Péter Ámerikában turnézott és hazaüzent ő jó nagy pofával, hátha meghalljuk a lázas izgalomban. Igaz, hogy az ámerikai külügyminisztériumban a jóistennek nem akarják fogadni, de mondjuk másokat sem a Fehér Házban, úgyhogy no problemo. Kilincsel hát ő is, ahol tud. Jobb helyeken persze az ilyen kocateremfocistákat becsületes portások se nagyon fogadják, de a nem olyan jó helyeken se feltétlenül.

Az volt a pénteki nap szenzációba hajló híre, hogy az amerikai szövetségi kormány átköltözött Washingtonból Maryland államba. Legalábbis én így fordítottam le a magam paraszti eszével Szijjártó rezzenéstelen pofájú, magas lóról hazaröfögött üzenetét. Amelynek apropóját az adta, hogy a szellemi kakadu aláírta az első olyan megállapodást, amely egy EU-n kívüli egyetem magyarországi intézményének további működéséről szól.

A tehetségtelen politikusba oltott, nem éppen világklasszis futsalos konkrétan Maryland állammal firkált alá egy megállapodást Annapolisban, amely a McDaniel College budapesti iskolájának további működéséről szól. Az üzenet:

ha valaki nem politikai balhét akar kreálni, hanem meg akar állapodni, akkor az nagyon gyorsan meg is tud állapodni a magyar kormánnyal a további működésről.


A megállapodás Szijjártó szerint a bizonyíték arra, hogy a felsőoktatási törvény által előírt feltételek „teljesen normálisak és teljesíthetőek”, „minden komoly intézmény teljesíteni tudja azokat, ha akarja”.

Értsük úgy, hogy Soros Patásördög Gyuribá meg a CEU, meg a sok megvezetett, senki által meg nem választott haza ellensége csak fröcsög-locsog-hőbörög, ahelyett, hogy teljesítenék a feltételeket. Annyiról lenne szó – miképpen a legsötétebb Némethkósa-féle droidoktól, Schmidt Mária milliárdos, elitellenes NER-ideológuson át Orbán Viktor egyszemélyes országvezetésig és Desikerültkovácslázárig mindenki is azt szajkózta -, hogy Szellemitoprongyisztánban senki nem állhat a törvények felett, mindenkinek be kell tartania a magyar jogszabályokat...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.