2017. augusztus 23., szerda

HIÁBA PRÓBÁLKOZNAK, ELJÖN A BŰNHŐDÉS IDEJE

ÁTLÁTSZÓ 
- FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.08.23.


Tényleg azt hiszik, hogy a fák az égig érnek? Hogy nem fog egyszer eltörni a korsó, amivel a közpénzkútból merik számolatlanul a pénzünket? Eljön a böjtje a korrupciós üzelmeknek, bárhogyan próbálkoznak is.

Mégis mire számít Rogán Antal, és a többi hosszú távon? Békés öregkorra? Tisztességben már biztosan nem fognak megőszülni. Oké, egy kis ideig még bevédi őket Polt Péter. Minden eljárást megszüntet, amit ellenük indítanak. Ideig-óráig az európai ellenőrzés alól is kivonhatják magukat azon az áron, hogy Magyarország elesik az uniós pénzektől. De mi lesz utána? Mi lesz, ha a kormányváltó hangulatú többség ellenük fordul?

A jelenlegi szabályok alapján sajnos van rá esélye, hogy elévülnek a bűneik. Hiába küldjük el egyszer és mindenkorra a Fideszt Polt Péterestül a sunyiba, ha letelne az elévülési ideje az általuk elkövetett bűncselekménynek, akkor röhögve sétálnak ki a bíróságról. Amiként azt tette Meggyes Tamás, volt esztergomi polgármester, a magát teljhatalmúnak képzelő fideszes Döbrögi prototípusa. Az önkormányzati számla helyett a sajátjára ment a pénz. Nyilvánvaló volt a bűncselekmény, de a hosszadalmas procedúra alatt elévült az ügy. Meggyes meg röhög a pofánkba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.