2017. augusztus 19., szombat

MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS: A NYUGDÍJASOK PUSZTULJANAK, HA MÁR ELŐBB NEM SIKERÜLT?

CIVILHETES BLOG
Szerző: Prof. Dr. Lakatos Gyula
2017.08.18.



Egyébként a férfiak 42%-a amúgy nem éri el a 60 éves kort sem, elhunynak ebben a nagy jólétben. Nem lesz szükségük jogosítványra!

Ha mégis megéri a 65-öt!

Ha életben marad: meg kell fogni és „mogyorózni” az öreget, el kell venni mindenét, így előbb megszabadulhat az államosított nyugdíjpénz kifizetésétől az állam, az országgyűlés!

Lukács MSZP-s országgyűlési képviselő elvonná a vezetői engedélyt a nyugdíjasoktól, a FIDESZ enyhítene rajta, sok pénzt lehetne beszedni majd ellopni: vizsgázzanak az öregek KRESZ-ből.

Gondolom, ősszel ezt a FIDESZ okosan félretolja, csak nem fog baloldalinak tűnő javaslatot támogatni, meg azután szavazatokat vehet el a MSZP-től, ha elutasítja.

Elutasítja, mert ellentétes az EU normákkal, életkori diszkrimináció, ami ellentétes az alapvető emberi jogokkal és sok minden mással. Arról nem beszélve, hogy a balesetek és az életkor között semmilyen kapcsolat nem igazolható a világon sehol!

EU jogosítvány!

Az EU országaiban bárhol vezethet az öreg nyugdíjas, ha életben marad a nyugdíjából, sőt, akár Szlovákiában meg is hosszabbíthatja, ha lejárt.

Magyar ember csak Magyarországon nem jogosult semmilyen emberi méltóságot és tiszteletet elvárni az államától, kivéve, ha székely vagy hasonló?...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.