2017. november 15., szerda

ZAKLATÁS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.11.15.A hírek szerint Tállai András fideszes képviselő zaklatta a magyar állampolgárokat, ugyanis közös pénzük seggére vert.

Ezt úgy valósította meg, hogy elbeszélgetett a MOL illetékes vezetőivel, elmondta nekik, hogy választókörzetének lakossága elégedetlen az üzemanyagárakkal és a rájuk osztott balek-szereppel, ennek következményeként a benzin ára Mezőkövesden tizenegy, a gázolajé 5 forinttal lett olcsóbb.

Azt pontosan nem tudni, hogy a beszélgetés közben verte-e egy vállfával az olajcég középvezetőinek seggét, netán ott limbálta lankadt pici pöcsét az üzemanyagtöltő állomások árképzésért felelős vezetőinek szeme előtt, azt se, hogy megpuszilták-e végül, a felszólítás szerint, csak azt tudhatjuk biztosan, hogy hatalmi helyzetével visszaélve zaklatta a szűzi tisztaságú olaj-szakembereket.

Ha tette, hát jól tette, Orbán Viktor gratulált is hozzá, mondván: intézze el mindenki.

Tulajdonképpen nincs itt nézelődnivaló, még akkor sem, ha ilyen esetekben rendesebb országokban az elkövetőre rárohad a műanyaglakat, de ez nem egy rendesebb ország, ez Magyarország, ahol ez a szokásos eljárás egy képviselő részéről, már ha nem felejtjük el hozzátenni, hogy a képviselő egyben államtitkár és a Nemzeti Adó és Vámhivatal elnöke is.
Egy ilyen intézménynek rengeteg jogosítványa van, például ellenőrzéseket tarthat és büntetéseket, bírságokat szabhat ki, naponta akár tízet is, és könnyen előfordulhat, hogy akinek reggel még volt egy benzinkútja, az estére biciklivel mehet haza, mert a NAV még a kocsija üzemanyagtankjában levő benzint is lefoglalja, mint bűnjelet.
Hatalma van hozzá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése