2017. december 23., szombat

KÖSZÖNÖM, ÉN NEM KÉREK EBBŐL A MOSLÉKBÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2017.12.23.


....Azt mondja a felcsúti amatőr focista, hogy a jóisten majd megvédi az országot, ennek csupán annyi feltétele van, hogy ő és bandája maradjon hatalomban. Azt üzeni (például nekem) az az ember, aki hatalmával visszaélve milliárdossá tette a saját apját, testvéreit, lányát, vejét, egykori kollégiumi szobatársát és a nem túlságosan okos, de mindenre kapható szomszédját, hogy ő, Orbán Viktor felhatalmazást kapott dönteni, nyilatkozni és cselekedni is azokban a dolgokban, amelyek az én legbensőbb magánügyeim és nem hogy egy felcsúti senkinek, de a Pápának, vagy a létező, vagy nem létező Istennek sincs se köze, se beleszólása.

Az önmagát mindig a saját érdekei alapján meghatározó Orbán Viktor és üzlettársai kommunistából demokratává, liberálisból nacionalistává, a vallást megmosolygóból fundamentalista kereszténnyé vedlettek viszonylag rövid idő alatt, és a szemük sem rebbent.

Köszönöm, de nekem egy ilyen köpönyegforgató, hazug, embertelen, erkölcstelen, telhetetlen, számító gazember ne üzengessen se karácsony, se más apropóján. Tartsa meg azt azoknak, akiket azért etet, hogy tapsoljanak. A szektaalapító gyerekének, a kastélyokat vásárolgató másik gyerekének, a földbirtokokat halmozó feleségének, a pénzért hűséges, hatalomért őt imádó talpnyalóinak.

Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor nem még egy darab Balaton, nem egy újabb kastély, jacht, milliárdos megbízás lesz a legnagyobb álmuk, hanem a mentelmi jog megtartása. Hamarosan Polt Péter egészségéért, örök életéért és a pozícióban maradásáért fognak imádkozni a közpénzből épült templomaikban. Addig is: kívánok békességet legalább erre a pár napra.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.