2018. március 16., péntek

MINDENKI ELÉGTÉTELT ÉS ELSZÁMOLTATÁST AKAR

INDEX
Szerző: JOÓB SÁNDOR
2018.03.15.


A választási kampány jegyében telt az idei március 15, ami a nem túl jó idő ellenére igencsak sok embert mozgatott meg az utcákon. A legtöbben a hódmezővásárhelyi választási kudarc után összehívott Békemeneten voltak. Orbán Viktor homályos fenyegetést fogalmazott meg arról, hogy a választások után majd elégtételt vesznek valamiért, valakin. Az ellenzéki pártok továbbra is az összefogást erőltették, a Demokratikus Koalíció meglepetésként konkrét felajánlásokat is tett, Vona Gábor pedig minden jobb- és baloldali embert hívott, hogy felépítsék a szabadság várát.

A hódmezővásárhelyi választási vereség után összehívott Békemeneten nagyon sokan voltak, rengeteg ember és busz érkezett vidékről. A tömeg élén a Civil Összefogás Fórum (CÖF) ismert arcai, Bayer Zsolt, Stefka István, Széles Gábor, Fricz Tamás vonultak.

A Magyar Nemzet újságírója Tiborcz István ügyeiről kérdezte a Békemenet élén haladókat, de a CÖF biztonsági őrei körbevették, a lába közé nyúltak, megütötték a bordáján és a hátizsákjánál fogva húzták el.

A Pestre átérő békemenetet rákosista mozgalmi nótákkal hackelték meg a Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás Mozgalom Alkotmány utcánál felállított kis színpadáról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.